Pavel Ciobanu despre șantaj, presiune și minciună

Președintele Federației de fotbal, Pavel Ciobanu vorbește în premieră deschis despre felul în care Adlan Șișhanov încearcă să-l șantajeze și presiunea pe care o face omul de afaceri din Rusia asupra Federației de fotbal. La fel, în premieră, președintele FMF spune oficial despre faptul că echipa Zimbru a fost dată în arendă cu tot cu stadion! 
Cine este noul patron al Zimbrului? Din ceea ce știm cu toții, chiar dacă nu a fost anunțat solemn, Adlan Șișhanov. Un nume despre care vorbește toată lumea fotbalistică din Moldova, dar din păcate, din ce în ce mai rău. Locomotiva care a pornit trenul din loc se pare că a sărit de pe șine.
Vezi mai jos interviul integral dat ieri de Pavel Ciobanu. Președintele FMF spune multe lucruri cel puțin interesante.

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca pina la urma e pursisimplu o neintelegere.Conducerea zimbrului,impreuna cu d-ul Sishanov,administreaza impreuna,doar arena pincipala(si asta a fost declarat public,mai in iarna,de catre d-ul Sishanov).Si de aceea a spus d-ul Juraveli:"Mai vorbim dupa etapa."Acum pursisimplu d-lui e foarte ocupat,e si de inteles,are urmatorul mieci cu Sherif.Plus la asta trebuie sa se mai sfatuie si cu d-ul Sishanov,pentruca pina in vara arena principala e administrata si de d-ul Sishanov.E pursisimplu o neinteleger si atit...

    RăspundețiȘtergere
  4. Slavic, ce fel de neintelegere? crezi k lumea nu intelege dedesubturile aceste-i taraganari, eu cred k totusi meciul se va juca la Chisinau, doar k un prim pas din presiune deja o fost facut,una nu este clar, presiunea este facuta p/u a fi arbitrati corect(adica sa nu faca iar federatia jocurile sherifului) sau sa fie ajutata Dacia de federatie p/u a lua titlul, interesant ce va mai urma...

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu stiu un lucru: in toate tarile din lumea asta cluburile mari sunt sustinute de Federatie. Nu atat sustinute, cat sprijinite, mai ales cand e vorba de amanarea unor meciuri sau schimbarea orei de disputare a partidei si alte lucruri marunte. Si asta e normal atata timp cat aceste cluburi fac o imagine frumoasa tarii prin rezultatele lor. E si cazul Sheriff aici, un club care reprezinta Moldova, cea mai saraca tara din Europa, dar care are deja 2 ani la rand echipa in grupele Europa League. Spre deosebire de Kazahstan si Azerbaidjan, unde joaca jumatate de nationala si unde banii vin cu sacii, dar in Europa se fac de ris.
    Putem polemiza la nesfarsit pe aceasta tema. In calitate de suporter, eu una vreau sa spun: m-am saturat ca Sheriff sa ia titlul. La fel ca toti chisinauienii imi doresc o campioana din capitala sau cel putin din partea dreapta a Nistrului.
    Dar mai am o singura intrebare. Tot aud ca Federatia a avantajat mereu Sherifful. CE ECHIPA MAI BUNA CA SHERIFF A FOST IN ULTIMII 10 ANI IN MOLDOVA? A fost vreo una mai buna si n-a luat titlul?

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandule iti d-au dreptate in mare masura doar incepind cu degradarea Zimbrului p/u k de atunci Sheriff nu mai avea nevoie de ajutorul federatiei,erau deja prea puternici fata de restul, dar chiar si asa aveau asa numitii sateleiti, dar eu oricum nu pot sa uit de primii ani cind Zimbru si Sheriff se duelau cot la cot si campioana se afla in ultima etapa, de ce atunci la Tiraspol se puteau juca 2 meciuri in aceeas zi la ore diferite, dar in Chisinau se jucau la aceeas ora un meci la Dinamo si al 2-lea la Republican? tu ar trebui sa ti-i minte toate astea p/u k lumea isi dadeau pe atunci asa intrebari si de arbitraje nu mai vorbesc ( saracul Igor Shatchii din 5 meciuri arbitrate 4 erau la Tiraspol, oare de ce? )

    RăspundețiȘtergere
  7. Sint deacord,pina nu demult,a fost Sheriful,si alte echipe mai slabe.Dar astazi echipele sau mai echilibrat,deaceea si apar mai multe scandaluri.Problema e ca legile fodbalului moldovenesc sint innapoiate,ramase de vremuri.Cineva se foloseste de formula,de toti stiuta"cupa-campionat",altii platesc fara sa simta acele sanctiuni financiare,careva "umbla la arbitrii"-oricum nu se prea filmeaza mieciurile,n-ai cum sa dovedesti nimic.Si daca dovedesti,mare scofala-"Se sanctioneaza diciplinar...))))))".Dar aceea ca discutam noi aici,nu schimba nimic.Cred ca pot sa mai schimbe ceva doar asa gesturi ca acel al fanilor echipei Zimbru.Ia inchipuitiva:Tribune goale,arbitrul isi"joaca"mieciul,jucatorii se pumnesc,stafurile tehnice se injura,iar undeva intr-o margine a tribunilor citiva reprezentanti FMF,stau in picioare,cu flagulete si cinta"Ole-ole-ole(((...".Oare n-ar fi o splendoare de fodbal?))Gluma-i gluma,dar eu cred ca incet-incet,spre asta si se merge.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune