Raul, Madrid, calificare

Real Madrid este în semifinalele Champions League, după 4-0 cu Tottenham.
Raul - 70 de goluri în UCL
Jocul a fost stricat de arbitrul anonim din Germania care a făcut meciul praf. Evoluția arbitrului a fost influiențată de greșeala făcută în debutul meciului, când l-a eliminat ușor pe Crouch, în minutul 15! Era deja 1-0 pentru Real, scor care s-a păstrat până la pauză, atât cât le-a ajuns forțe englezilor să se apere. Adevărul este că nici madrilenii nu s-au rupt prea tare. 
În pauză pregăteam un altfel de material despre echipa regală. Unele nuanțe au rămas valabile chiar și la 4-0. Și anume faptul că Real nu arată a super-echipă, așa cum ar trebui să fie. Mai mult decât atât, cluburile pe care le-a antrenat până acum Mourinho, la final de sezon ajungeau să joace la capacitate maximă, ceea ce nu văd la Madrid. Cred că aici o mare parte din vină o are anume portughezul, care după un deceniu de glorie s-a crezut atotputernic.    
Raul (Madrid) a marcat golul cu numărul 70 al său în Champions League!!!, în victoria surprinzătoare a echipei Schalke la Milano, contra lui Inter. A fost mai mult decât o victorie a nemților. A fost o umilință a italienilor. 5-2 pentru Schalke! Raul și compania le-au dat acum așa ca să ajungă, să nu pățească la fel ca Bayern. Și cred că s-a mai decis o semifinalistă. Ea este Schalke 04.
Așteptăm cu nerăbdare meciul de pe Camp Nou de diseară. Așteptăm surpriza! Primul moldovean în sferturile Champions League, Sandu Spiridon, la un pas de semifinale...

Comentarii

  1. da ce înseamnă super-echipă?

    RăspundețiȘtergere
  2. Olá Sandu! Passando para te cumprimentar e dizer que o teu espaço continua muito interessante.

    Abraços,

    Furtado.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ati auzit stirea?Adlan Sisihanov a reconfirmat ca vrea sa aduca la Chisinau formatia Real Madrid---http://m.protv.md/stiri/sport/adlan-sisihanov-a-reconfirmat-ca-vrea-sa-aduca-la-chisinau-formatia.html--E clar,nu vede Dacia campionatul.Ori Sherif,ori Zimbru.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chivu la pensie, Schalke a invins datorita lui.

    RăspundețiȘtergere
  5. Schalke a invins caci la moment e mai in forta decit Inter.,.,.,dar chiar daca chivu ar fi fost pe teren cred ca nu se schimbau prea multe,.,.bravo Schalke,ieri am pus 200 de lei pe Schalke si am cistigat 1200...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu, sigur ca nu conteaza, dar prin acest articol ai crescut personal pentru mine. Respect.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandu, pare ca nu-l cunosti suficient pe Mourinho. El n-are cum sa lucreze mai putin acum decat a facut-o in trecut. El e mereu acelasi si nu mi se pare ca ar da semne de oboseala sau de plafonare. Ai obsevat ca echipele lui sunt mult mai puternice in al doilea an de mandat decat in primul? E normal, intr-un an pui bazele iar in al doilea dai foc la ghete :) Asa a fost la Porto, asa a fost la Chelsea, asa a fost si la Inter. Asa va fi si la Real. Daca castiga Cheampions League anul asta, pentru mine ar fi o surpriza. Mourinho insa e capabil de orice surpriza. Daca e sa gandim la rece, cine ar fi mai tare ca Real in acest moment din echipele inca in competitie din Liga Campionilor? Doar Barça. Chelsea si Man United, cred ca nu le fac fata.
    Atentie insa ca vorbim de Liga Campionilor si nu de La Liga (Spaniei) si deci, arbitrii nu cred ca o vor trage de urechi pe Barcelona.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune