Sarcasmul neputinței

foto: fcolimpia.md
Atunci când nu mai ai argumente începi să devii sarcastic. Anume asta a făcut aseară patronul Olimpiei, Serghei Chiseliov, după un meci pierdut în fața celui mai principial adversar din campionat, Milsami Orhei. Deși, cunoscându-l pe Chiseliov, nu o să mă mire faptul dacă mâine vor apărea pe sports.md alte 80 de faze analizate de arbitri anonimi, dar din Rusia, prin care să se arate cât de mult a fost defavorizată Olimpia. 
Se pare că Milsami într-adevăr și-a revenit odată cu trecerea la gazon natural. Cel puțin prima repriză de azi am văzut o altă echipă decât ceea ce a fost până acum formația lui Mourinho Stoica în acest retur. Nu mi-a plăcut doar că orheienii au omorât jocul în partea secundă. Însă, cum iubesc să spună oamenii de fotbal, scopul scuză mijloacele. Olimpia, chiar dacă a jucat mai bine, n-a reușit să depășească o apărare aglomerată, excelent pusă la punct de bătrânul Sosnovschi. 
Câteva cuvinte despre arbitraj: părerea mea pur subiectivă este că arbitrajul a fost slăbuț. Nu s-a greșit decisiv, însă deciziile greșite care au fost, s-au dictat mai mult în favoarea Olimpiei. În rest, meci modest, care nu m-a convins de valoarea celor 2 echipe. 
Vezi mai jos declarația de după meci a lui Serghei Chiseliov.



Comentarii

  1. Sandu, nu vrei sa scrii nimic despre derbyul capitalei?)

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu cred ca d-nul Chiselev va avea contestat ceva,pursisimplu nu prea are ce,de altfel a mentionat-o si singur.Am vazut rezumatul mieciului de pe sport.md si din ce am vazut as spune ca a fost un mieci bunisor.Apropo despre gesticularile antrenorilor din din timpul mieciului:s-ar putea face un clip video amuzant)

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lasati ca e bine ce se intampla. Totul ce se face, spre bine se face. Revenim la timpurile din anii de dinainte de 2000, cand se jucau meciuri in care se marcau cate 6-8 goluri si in care se stia invingatoarea cu mult timp inainte...

    Acum 4-5 ani mergeam la meciurile Olimpiei, la Balti si radea lumea de mine ca cica pe sate erau mai interesante si mai atractive partidele. Acum avem de toate: show, scandaluri, arbitraje proaste, bani care sper ca se investesc. Pana la urma, toate astea or sa duca la schimbari. Speram sa fim noi cei care avem de castigat.

    Imi pare rau doar pentru suporterii echipelor care stau capra. Zimbru, ISkra, DInamo...

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. haideti sa vedem partea pe jumatate plina a paharului, dar nu pe a cea goala si sa speram in continuare la mai multe comentarii de acest gen in viitor, din partea unui conducator de club, fie el chiar si contraversatul chiseliov
    P.S : sper k kit de curind sa am motive sa-i scriu familia si cu litera mare, totusi din partea lui e un mic inceput :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sandu,

    imi amintesc cum cu ceva timp in urma iti puneai sperantele in Vadim Vacarciuc, fost deputat PL. Sperante legate de sport, evident. Am citit azi informatia precum ca el va candida la postul de primar din Balti. Se da oare Chiseliov bine pe langa el? :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ion, eu il sustin pe Vacarciuc in continuare. Nu ma intereseaza partidul din care face parte. Chiseliov se va da bine pe langa el abia atunci cand va castiga. Acum nu vad de ce s-ar da, avand sustinere de la persoane din alte partide.

    RăspundețiȘtergere
  10. La un moment dat, in Consiliul Judetean Cluj, apoi in "instantele" superioare, avand in vedere ca Boc e prim-ministru, s-a discutat sau mai degraba s-au pus presiuni ca titlul sa mearga la CFR. Oamenii au investit in stadion, au adus nume pe la Cluj, o data cu dezvoltarea orasului pe toate planurile, cea sportiva nu trebuia ignorata si meritau si ei o mica atentie. De aia se spune ca Steaua nu avea cum sa ia titlul atunci, cand se luau decizii peste capul lui BEcali, cu toate ca Basescu e stelist...

    Crezi ca, avand sustinere politica, se poate repeta scenariul si la BAlti?

    Ma gandesc ca banii si legaturile lui Chiseliov sunt inferioare banilor si legaturilor magnatilor de la Dacia sau Milsami...

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca politicul poate decide unde pleaca titlul. Numai ca la noi politicienii au alte ”griji”, nu-i intereseaza sportul deloc

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  15. Bine macar ca politicul nu mai se amesteca.Cred ca ar fi mult mai interesant daca totul s-ar decide pe teren,intr-o competitie in limitele regulilor in care toti a ar avea sanse egale.Cel putin pentru mine,ca spectator,ar fi mult mai interesant.Dar pentru aceasta cred ca ar treui de schimbat multe in regulamentul FMF.Cred ca asta e unica cale.Cea cu schimbarea mentalitatii e doar o"apa de ploaie",pina nu sanctionezi financiar dur,omul nu-si schimba mentalitatea.Dobrovolschi a platit v-reo 5000 lei (daca nu gresesc)si sta un metru in spatele bancilor destinate stafului tehnic,si fumeaza.Chiseleov a platit cei 10 000 de lei,a plecat in tribune si striga la arbitrii in continuare...Eu cred ca,pentru ca sa fie ordine in fodbalul nostru:sanctiunile disciplinare ar trebui sa fie minime(asa ca sa se mai racoreasca oamenii),iar cele financiare sa fie maxime(mii si zeci de mii de euro...),asa ca sa le treca dorul de a mai incalca vre-o data ordinea.Despre galeria Zimbrului,reactia carora ne-o demonstrati,am o parere dubla.Din punctul de vedere a ceea ce se vede e cea mai frumoasa galerie de pe la noi.Dar din punctul de vedere a ceea ce aud,mai bine ar fi muti.Aici cred ca ar trebui sa se inplice politia si conducerea clubului Zimbru.Totusi mai vine lumea si cu copii la stadion...Eu,de exemplu,nu-mi permit sa imi aduc pietena la vre-un mieci.Cum as putea eu sa-i spun:"Hai,duminica in loc de cinema sau vre-un concert,sa margem la fodbal."- cind stiu ce-i acolo?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune