SCANDAL: Chiseliov exclus din Comitetul Executiv FMF???

Bomba cu ceas Olimpia-Milsami se pare că a explodat a doua oară. Exact, în fotbal sunt și bombe care explodează de mai multe ori, apoi ceasul tic-tic-tic până la următoarea bătălie. 
Războiul Olimpia - Milsami pare a fi cel mai focos din Divizia Națională, cel puțin la nivel de declarații. Cu două zile înainte de meciul crucial pentru un loc de Europa League, patronul bălțenilor, Serghe Chiseliov a ieșit la atac. Declarația lui în care o acuză pe Milsami de corupție alături de directorul de competiții FMF, Petru Soltanici o vedeți chiar aici, iar mai jos găsiți răspunsul conducerii FC Milsami, prin care orheienii cer excluderea lui Chiseliov din Comitetul Executiv FMF pentru că instigă repetat la violență și defaimarea repetată a fotbalului. 

Cine are dreptate, scrieți în comentarii.   




Adresare deschisă către președintele FMF, Pavel Ciobanu, Comitetul Executiv FMF și mass media.
Conducerea FC Milsami Orhei este stupefiată de declarația făcută de finanțatorul Olimpiei, Serghei Chiseliov pe site-ul www.sports.md, în care Chiseliov acuză FC Milsami de corupție, în asociere cu angajatul Federației, Petru Soltanici.
Conducerea FC Milsami se adresează către președintele Federației Moldovenești de Fotbal, Domnul Pavel Ciobanu, cu rugămintea de a analiza în cadrul Comitetului Executiv FMF aceste ieșiri calomnioase ale lui Serghei Chisiliov și a-l sancționa pe Serghei Chiseliov conform regulamentului internațional și al statutului FMF pentru defaimare și acțiuni îndreptate împotriva fotbalului.
Considerăm că așa persoane ca Serghei Chiseliov nu merită să facă parte din Comitetul Executiv FMF. FC Milsami roagă insistent, în calitate de membru afiliat FMF, ca Serghei Chiseliov să fie exclus din toate structurile FMF, inclusiv din Comitetul Executiv FMF. Așa persoane nu merită să se afle într-o componență de personalități marcante ale fotbalului moldovenesc, care decid viitorul și dezvoltarea fotbalului în Republica Moldova.
Nu este prima dată când Serghei Chiseliov atacă clubul Milsami Orhei. Provocările finanțatorului de la Olimpia au început pe 12 decembrie 2010, în timpul meciului din etapa a 20-a, dintre Olimpia și Milsami. Atunci, Chiseliov a înjurat conducerea FC Milsami și a făcut gesturi obscene la adresa conducătorilor de club de la Orhei.
Plus la asta, extrem de important și iremediabil este faptul că Serghei Chiseliov a defaimat întreg fotbalul moldovenesc și oamenii implicați în fenomen prin acea declarație de după meciul Olimpia – Milsami, pe care din respect pentru toată lumea nu o vom reproduce.
În consecință, Chiseliov a fost descalificat până la finalul sezonului și a fost amendat de FMF. Drept răzbunare, oficialul bălțean a început un atac premeditat la adresa FC Milsami, care continuă constant și cu regularitate până în prezent.
Ultima adresare făcută de Chiseliov și în care este vizat și clubul Milsami Orhei vine chiar înaintea meciului direct din Divizia Națională dintre Milsami și Olimpia, partidă care poate decide în mare parte echipa care va reprezenta Republica Moldova în Europa League. De aceea, conducerea FC Milsami Orhei consideră că acțiunile întreprinse de Chiseliov sunt intenționate, îndreptate spre destabilizarea moralului echipei Milsami înaintea unui meci extrem de important. Plus la asta, prin declarația făcută, Chiseliov pune presiune și pe arbitri, pe care dorește să-i influiențeze indirect și să-i îndrepte împotriva echipei Milsami.
De altfel, Serghei Chiseliov s-a remarcat pe parcursul întregului sezon doar prin instigarea la violență și provocarea scandalurilor. Și din această cauză, conducerea FC Milsami, bazându-se pe principiile fair-play FIFA și UEFA, recomandă excluderea lui Serghei Chiseliov din Comitetul Executiv FMF, Comitet ce slujește dezvoltării fotbalului, și nu pentru provocări și murdărie.
În speranța că aceste ieșiri repetate ale lui Serghei Chiseliov nu vor fi trecute cu vederea și de această dată, conducerea FC Milsami Orhei vă mulțumește și vă invită să jucați fotbal curat, doar pe teren.

Cu profund respect și considerație,
Conducerea FC Milsami Orhei





Comentarii

  1. traim in Moldova si asta ne preocupa tot timpul, fiecare tara cu scandalurile ei, Romania cu Oana si Pepe impreuna cu Columbenii iar noi Chiseliov si Milsami, probabil k aia de la Orhei nu prea vorbesc in rusa si din cauza asta s-a ajuns unde s-a ajuns......sincer ma dezgusta toate aceste lucruri :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Radik, spui adevarul pur. Numai ca asta face audienta, asta vor majoritatea, asta avem. Principiile din Roma antica sunt la cautare. Ce sa faci daca-i saracie...

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut!
    Ce se mai aude despre intentia lui Chiseliov de a da in judecata ProTV? Nu cunosti cum au evoluat lucrurile?

    RăspundețiȘtergere
  4. Noroc, Valerca! Nu cunosc, dar o sa ma interesez neaparat si-ti scriu :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca de obicei nimic mai mult decit furtuna in pahar. Asa a fost si asa va fi intodeauna ca atunci cind o echipa e defavorizata de arbitru sa caute vinovatii in adversari. Credca intra la tine pe site oameni ce se ocupa cu statistica in DN, lasa ei sa ne spuna in tot campionatul cite greseli sau fakut in favoarea fiecarei echipe din virful clasamentului si eu sint sigur ca numarul erorilor nu se vor diferentia mult de la o echipa la alta. Deci in concluzie sau totate echipele noastre sint corupte sau domnul Chiseliov incearca sa faca putin PR meciului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu cred ca acest individ trebuieste dat afara din fotbal impreuna cu stapinul lui, Adlan de la Dacia. Atita rau cit au facut astia 2 kenti in ultimul an nu a fost in restul 20 de ani de cind avem si noi fotbal. Afara cu ei!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune