Vine Real Madrid la Chișinău sau nu?

Eram în Antalia când în timpul unui antrenament al Daciei, Adlan Șișhanov mi-a spus că negociază cu Real Madrid pentru un amical la Chișinău. Adlan mi-a zis că e dispus să plătească Echipei Regale până la un milion de euro, dar cu condiția ca Dacia să ia titlul. 
La revenirea acasă am publicat pe blog toate aceste lucruri. Peste câteva ore, însă, m-a sunat Marcel Moraru.
- Salut, Sandu.
- Noroc, Marcel.
- Sandu, am o rugăminte la tine. Să scoți știrea despre Real Madrid.
- Marcel, nu pot, nu o să mă înțeleagă lumea.
- Dar asta este și rugămintea lui Adlan...
- Marcel, scuză, dar nu pot.
Peste 10 minute mă sună Adlan Șișhanov. După ce purtăm un dialog similat cu cel de mai sus, Adlan îmi zice: ”Dacă nu scoți știrea de pe blog și informația se va răspândi, riscăm ca meciul să nu aibă loc. Am avut o înțelegere cu cei de la Madrid să nu facem publice negocierile”.
Atunci am căzut de acord să scot știrea temporar, cu promisiunea lui Adlan de a mă informa pe mine primul atunci când vor ajunge la un acord cu cei de la Real Madrid. 
Zilele trecute finanțatorul Daciei a recunoscut la un post de televiziune, altul decât Publika TV, că intenționează să invite la Chișinău echipa lui Mourinho. Deci nu mai este niciun pericol că meciul ar putea pica din cauza presei. Cu atât mai mult din cauza mea.

Comentarii

  1. Corect! Dacă Sishanov a făcut aşa, eu în locul tău aş ţine articolul ăsta (sau cel iniţial cînd anunţai în premieră despre asta) pe prima pagină cel puţin 2 săptămîni :)

    RăspundețiȘtergere
  2. cum zice rusu tea "6virnit" si stiu de ce, si stii si singur, fii sigur Sandu ca nu esti primu, nici ultimu. cred pe chisileov il asteapta acelasi lucu. Sandu ai tot respectul

    RăspundețiȘtergere
  3. Parerea mea:Realul are cele mai mari sanse sa cistige LC.Si daca se va intimpla aceasta,ma indoiesc mult ca va acepta sa joce un amical cu Dacia.Si daca nu va lua trofeul,la fel am mari indoieli.Concluzia:e curat populizm din partea d-lui Sishanov.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar daca ar ajunge Dacia campioana nu mi-ar fi neaparat sa vad formatia Real Madrid la Chisinau,mi-ar place mai mult sa vad Dacia in grupele Ligii Campionilor.Iar de acolo,cine stie poate vine si Realul la Chisinau,voia sortii.Dar un amical Dacia - Real,la moment nu prea mi-ar trezi interesul.De ce?Pentruca sint doar doua scenarii:1.Realul face praf Dacia.2.Realul nu joaca in toata forta sa,ca sa nu o faca de ris pe Dacia.Ce ar fi frumos in toate astea..?

    RăspundețiȘtergere
  5. eu zic ca nu se merita sa dai un milion de euro doar sa aduci o echipa ca Real Madrid - mai bine aduce un jucator bun de banii aia :)

    RăspundețiȘtergere
  6. da voi credeti k realu vrea numa 1 milion...nu se joaca ei cu asa ceva...

    RăspundețiȘtergere
  7. Va spun din surse sigure ca Real Madrid incaseaza circa 3 mln euro pentru un meci asa zis "de propaganda". De ce ar face o reducere de mai bine de 60 % pentru Dacia? Alta intrebare e de ce vrea Adlan sa aduca Realul la Chisinau. Nu-mi vin in minte decat 2 raspunsuri. Ori Adlan are atatia bani ca nu mai stie ce sa faca cu ei, ori vrea doar sa dea aceasta impresie. Cu un milion de euro faci cateva transferuri super si implicit o echipa foarte competitiva pentru campionatul Moldovei si deci poti incerca calificarea in faza grupelor ligii Campionilor (daca Dacia ia titlul national)sau macar in grupele ligii Europa. N-ar fi mai logic sa cheltui banii in asa sens? Dar... fiecare face ce vrea cu banii lui. daca-i are!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sergiune, am si eu surse sigure care spun ca Real ar veni si pentru 500 de mii de euro, maxim 800.

    RăspundețiȘtergere
  9. Te-ai angajat la Real, fratioare? :)))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune