Alt fotbal, alte impresii

Atmosferă fantastică, meci de vis, fotbal de calitate. Așa s-a văzut din tribune derbyul etapei în România, Vaslui - Poli Timișoara 1-1. 
Am fost prima dată pe stadionul din Vaslui. O arenă simpatică, amplasată pe coasta unui deal, ceva asemănător după amplasament cu stadionul din Călărași. La intrare fiecare persoană a primit gratis câte un steguleț și un tricou (galben sau verde) cu emblema FC Vaslui. Cu câteva minute înainte de startul partidei, de la stația de amplificare, spectatorii au fost rugați să îmbrace aceste tricouri astfel încât tribunele să ia culorile clubului preferat. 
Vasluienii și-au susținut frenetic echipa favorită pe toată durata partidei. N-am auzit cântări ca în Anglia sau Argentina, în schimb cei circa 10 mii de oameni au scandat în continuu ”Vaslui-Vaslui-Vaslui!”. Chiar dacă au avut posesie mai bună și ocazii mai multe, Vaslui a făcut doar egal cu Poli Timișoara și a ieșit practic din lupta pentru titlu. 
L-am văzut și pe moldoveanul Denis Zmeu. Ce-i drept doar la încălzire, unde jongla alături de celelalte rezerve. Greu să te impui într-o echipă care-i are la mijloc pe Sânmărtean și Adailton - doi magicieni ai fotbalului. De partea cealaltă m-a impresionat Zicu, un tehnician desăvârșit și Goga, vitezistul care a menținut-o pe Poli în cursa pentru primul titlu din istorie.
Alt fotbal, alte impresii...
Vezi mai jos cum s-au bucurat la gol oficialii timișoreni, aflați la loja oficială. Imagini exclusive.

Comentarii

  1. La Cluj cand vii la meci? Hai in ultima etapa, joaca CFR cu Steaua. Te invit personal! :)

    Gnatiuc Ion

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Ion. Nu cred ca vin. E departe

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma prefac ca nu am vazut ca ai raspuns. Oricum mai ai timp sa te gandesti pana atunci. :)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune