Barcelona - Real Madrid. Episodul 5

Barcelona - Real Madrid. Astăzi, de la ora 21.45. Ultimul El Clasico al sezonului.
Am avut un sezon fotbalistic fantastic din acest punct de vedere. 5 El Clasico într-un singur sezon - ce poate fi mai frumos pentru un adevărat pasionat de fotbal. 2 meciuri în campionat, unul în finala Cupei Spaniei și 2 în Champions League. Astăzi se joacă ultimul - returul semifinalelor Ligii Campionilor. 
În tur a fost 2-0 pentru catalani, după un meci cu scandal despre care s-a discutat o săptămână întreagă. Real va fi nevoit să atace, iar "The Special One" va trimite pe teren o echipă ultra-ofensivă, din care nu vor lipsi Mesut Ozil, Angel Di Maria, Karim Benzema sau Cristiano Ronaldo! Cotidianul spaniol ”As” notează că Real Madrid a câştigat 9 din cele 11 partide în care cei patru au fost folosiţi împreună. 
Forţat de suspendarea lui Pepe, Mourinho va renunţa la sistemul cu trei închizători şi îi va folosi doar pe Lass Diarra şi Xabi Alonso împotriva trioului Messi, Xavi, Iniesta. În defensivă va reveni portughezul Carvalho, care va face cuplu în centru cu Raul Albiol, în timp ce benzile vor fi asigurate de Arbeloa şi Marcelo.
Iată echipa probabilă a Realului pentru meciul:
Casillas - Arbeloa, Carvalho, Albiol, Marcelo - Lass, Xabi Alonso - Ronaldo, Ozil, Di Maria - Benzema
Madridul a refuzat 3.200 de bilete dintre cele 4.687 puse la dispoziţie de organizatori pentru meciul de azi. Galacticii vor avea doar 1500 de fani în tribune. 
965 de jurnalişti vor fi prezenţi pe Nou Camp, cu 70 mai mulţi decât în tur. Ei vor transmite orice detaliu din semifinala Ligii în nici mai mult nici mai puţin de 200 de ţări. Din Moldova nu s-a acreditat niciun jurnalist. 
Veste bună pentru fanii Realului: Mourinho NU pleacă. Rămâne și pentru sezonul următor. "Acum îmi doresc şi mai mult să conduc echipa Real Madrid. Acest tricou este alb, iar acum albul are o şi mai mare semnificaţie. Nu simt nicio presiune, pentru mine nu este nicio problemă", a declarat Mourinho la conferința de presă.  
Spune în ”comentarii” ce crezi că va fi diseară?

Comentarii

  1. Logic Real va pierde,fiindca barca are avantaj,ca joaca pe teren propriu si are 2 goluri in plus,si mai mult ca precis barcelona nu se va stradui sa atace cu mare putere asa ca posesia va fi iara in favoarea in jur de 70%-30%.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu echipa pe care ne-ati afisat-o,plus un presing colectiv foarte dur,cred ca Realul ar putea accedee in finala.Dar Mourinho cu strategiile sale "ultra-extra",cred ca ar putea cistiga cu un 1-0.Oricum urmeaza sarbatoarea fodbalului adevarat!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ronaldo fusese lasat in afara lotului in partida din campionat, se pare ca intentionat sa il aiba in forma pt acest meci. Dar nu trebuia sa fie suspendat? Am impresia ca se vb ca in cazul ca ia un galben cu Barca, va fi suspendat...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune