Barcelona a ucis fotbalul

Barcelona - Manchester United 3-1 în finala Champions League.
Criminalii de la Barcelona au omorât fotbalul. L-au transformat într-un joc pentru o singură echipă. Barcelona a devenit un dictator, unul extrem de dur, care nu-ți dă nicio șansă. O echipă care a sfidat orice imaginație despre cel mai frumos sport din lume. Nici pe playstation nu poți juca așa. Mai mult decât FENOMENAL!
Am mai văzut echipe aproape imbatabile: Milanul lui Gullit, van Basten și Rijcaard. Sau Realul lui Zidane, Figo și Raul. Însă Barcelona lui Messi, Iniesta și Xavi este peste tot ce am văzut în 25 de ani de când urmăresc acest fenomen - fotbalul. O forță incredibilă, cum numai în filme science fiction poți vedea.  
Cât timp cât Barcelona va juca cum a făcut-o în finala din această seară, atâta timp nu va avea niciun adversar care s-o oprească.

Comentarii

  1. Sa nu uitam,are cel mai bine platit lot din lume.

    RăspundețiȘtergere
  2. barcelona joaca cel mai frumos fotbal din lume in momentul de fata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai de aia mă întreb eu... oare de ce este nevoie ca arbitrii să o ajute.
    Recunosc, sunt de mic fan Real. Însă, ţineam pumnii Barcelonei când aceasta juca în UCl pentru că sunt un fan al fotbalului spaniol asta până Braca a început să fie ajutată să învingă. Am fost urât surprins de eliminarea lui Van Persie pe Camp Nou însă, dubla cu Real a pus ultima picătură. Atunci mi-am amintit şi de Chelsea şi de toate "păcatele". Şi tot atunci, am devenit un fan Real autentic, cu o "pată" pe Barca. Vedem ce va fi din toamnă...

    RăspundețiȘtergere
  4. Aurel - deacord,chiar si aseara sa vazut aceasta(sigur ca ajutorul arbitrilor nu-i chiar ca in campionatul RM).Sincer sa fiu,in repriza a doua cind a fost faultat dur Iniesta in centru terenului,chiar m-am bucurat,iar prin gind mi-au trecut cuvintele:"Asa-i trebu simuliantului!!asa, da oleca mai tare...!!"

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce-ți mai făceai speranțe că Man UTD să le scoată figurile din cap catalanilor, dar ți-ai dat și tu seama că nu există echipă capabilă să învingă Barcelona, dacă concentrarea băieților ajunge la un anumit nivel ridicat, peste posibilitățile adversarilor. Greu de acceptat din partea unui fan Real Madrid.

    RăspundețiȘtergere
  6. O finala dominata clar de Barca,demult nu am vazut un astfel de meci,foarte bine pregatit tactic,pacat ca jucatorii Manchesterului nu au jucat la fel de bine pe tot parcursul meciului precum au facut-o de la inceput,insa si Barca a dat iarasi! dovada de o posesie de invidiat,iar din punct de vedere tactic nu i-a oferit Manchesterului nici un corner,care este unul din atutul lor.Bravo,a cistigat cel mai puternic!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Invidia e un lucru greu de ascuns.
    Nu sunt fan Barça si nici ManU si cu atit mai putin Real, dar sa spui asemenea grozavii "a ucis", "a furat" si alte asemenea ciudatenii, va face cu atit mai mici si mai ridicoli. Si mai ales ca unii pe aici sunt "comentatori".
    Ferguson are peste 30 de ani de experienta si de 3 ani urmareste Barcelona, trebuia sa fie pregatit... Mourinho a avut o echipa de peste 200mln si o gura cit o shura si s-a ascuns in aparare si voi veniti aici cu "furatul" si "ucisul"? Si ce au facut jucatorii Realului in cele 4 meciuri daca nu au masacrat pe teren jucatorii Barcei, iar voi vorbiti de "furt"? Furt e faptul ca Realul a terminat meciurile in 10 oameni si nu in 7! Iar Valencia ieri trebuia expuls inca in 1a repriza! si golul lui ManU a fost inscris dintr-un offside. Sunteti patetici...
    Uitat-va la iarba din gradina voastra inainte de a arunca pietre in cea a vecinului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ehh, shi eu ca juventin am tinut cu MU. Imi pare rau de Scoles, Giggs, shi Van der Saar, meritau sa cishtige un trofeu pe finalul carierei...

    RăspundețiȘtergere
  9. to pseudonomus ,meritau cu siguranta.Dar jucatorii Barcelonei nu sunt frati cu Maica Teressa,fiecare jucator al Barcei a muncit ,a trecut prin traume si prin operatii pentru a cistiga acest trofeu.
    La cistigat absolut meritat.Si cu tot respectul pentru United,dar a aratat ca o echipe de locul 7-8 din Spania in aceasta finala.Brandul e unul imens,jocul a fost unul slabut...

    RăspundețiȘtergere
  10. to slavic garaba
    asta nu schimba nimic,majoritatea jucatorilor Barcei sunt crescuti in academie.Acesti jucatori merita acesti bani pentru ca au cea mai consanta evolutie in ultimii 5 ani in europa.Cel mai calitiv fotbal merita rasplatit.
    Cit a costat lotul lui United si cit a costat cel ar Barcei in finala?
    Doar,Alves,Villa,Mascherano si Abidal costa bani ,restu au fost crescuti de academie!
    Citi din cei de la United ce au fost in teren nu au fost cumparati?Daca nu gresesc doar Giggs.
    Care este diferenta?Carrick a fost cumparat cu vreo 30 mln.Ferdinand la fel ,sume imense de bani ,insa ce diferenta de clasa s-a vazut in acest meci.
    Jocul Barcei e magnific!
    Iar lui SAF respect mare!!! A folosit filozofia lui United si nu a jucat murdar precum a facut-o Realul lui Mou,adik nu a umilit Brandul echipei United si statutul sau ,ci a ramas gentelman pina la urma.Ceea ce nu a putut face MOu,care a kkt istoria si modelul de joc a lui Real ,de dragul finalei.Mourinho e un disperat cind e vorba de Barca,desi sunt sigur poate face un joc frumos prin care ar putea s-o cistige pe Barca.Insa e prea frustrat.Mai are mult pina a fi pe linga un bun antrenor ,un mare Gentleman precum e SAF!!!

    Iar Barca nu a ucis fotbalul,jucatorii ,antrenorii au muncit enorm ca sa fie si sa se mentie acolo sus.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune