Echipa care-și merită locul

Jocurile de culise din campionatul Moldovei au întors clasamentul cu picioarele în sus. Puține echipe își merită locul ocupat. Din cauza cooperativei unele cluburi au ajuns mai sus de nasul lor, în timp ce altele s-au trezit mult în adâncul topului, departe de adevăr. 
Milsami Orhei este una dintre puținele echipe care-și merită locul în acest campionat. Real, conform valorii lotului și jocului echipei, Milsami este de locul 3. Un trei solid, tare pe picioare. 
Luată la matineu de la început, Milsami și-a câștigat autoritatea prin seria de 7 victorii consecutive obținute toamna trecută. Abia atunci liderele calculelor de pe hârtie s-au pus pe gânduri. Și au început ofertele. Cooperativa însă n-a reușit să obțină ”semnătura” conducerii echipei din Orhei. În consecință au început amenințările și jocul dublu. Cei care au făcut cărțile aveau deja 2 obiective: promovarea propriilor interese și stoparea prin orice metode a echipei Milsami. Sau altfel zis, pedepsirea rebelilor. Numai că Milsami a rezistat. Nu i-a oprit nici sumele astronomice pe care cooperativa le oferea adversarelor, nici alte calamități din fotbalul nostru. Bravo lor și sincere felicitări pentru acest loc 3 binemeritat. Mereu am apreciat rebelii.

Comentarii

  1. Sint de acord ca Milsami e echipa care merita cel mai mult locul trei,dar nu numai datorita lotului ci intregului colectiv.Merita locul trei si cred ca il va avea(il are deja 99,9%).Cu licentierea pentru LE nu pre inteleg ce si cum.Faceti-ne putina lumina d-le Grecu.Daca in cupele europene, pe stadionul Zimbru ar evolua,de exemplu Dacia si eventual Olimpia,ar mai putea oare evolua si Milsami pe acelas stadion??"Mereu ati apreciat rebelii"- eu de exemplu nu chiar tot timpul.In tota lumea civilizata fodbalul e organizat in ligi prifesioniste,iar la noi e ce e..."Ce mai,sintem rebeli))".Si inca o intrebare d-ule Grecu,la care nu am nici un raspuns:E oare obligat de lege cineva in tara asta sa construiasca un stadion Republican,sau nu?.P.S.Cred ca deja avem mai multe echipe bune de cit stadioane ceea ce e deja un pas in dezvoltarea campionatului.Ne ramine doar sa mai construim ceva stadioane.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca pe tine nu au reusit sa te cumpere cooperativa in frunte cu sishanov, ca pe moldfootball.com, sports.md, ai ramas jurnalist adevarat, ai tot respectul meu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Slavic, cred ca Milsami va ajunge la o intelegere cu stadionul Zimbru, mai ales ca Olimpia, in opinia mea, nu va juca in cupele europene. Daca cei de la stadionul din capitala vor refuza, atunci ramane varianta Tiraspol.
    Ce tine de stadionul Republican, asta e obligatia primariei in primul ran d. Dar primaria nu poate face stadion atata timp cat guvernul nu-i da pamant. E un cerc vicios. Politicienii nostri sunt varza

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu ;),cind va fi anuntat lotul echipei nationale pentru meciul cu Suedia?

    RăspundețiȘtergere
  5. Problema asta cu stadionul national ce pare a nu mai avea un final este chiar prea de tot. In toate tarile civilizate terenurile de pe teritoriul municipiilor apartin primariilor si nu guvernelor centrale. Altfel de ce primariile se mai numesc administratii locale???? Din cate stiu eu la sate, de exemplu, cine repartizeaza loturile de paman sunt primariile locale, de ce la Chisinau ar trebui sa fie altfel? Chiar nu inteleg. Dar deh, poate sunt eu mai inapoiat si legislatia RM e un fel de avantgarda??? Admit:)

    RăspundețiȘtergere
  6. "Ma bucur ca pe tine nu au reusit sa te cumpere cooperativa in frunte cu sishanov, ca pe moldfootball.com, sports.md, ai ramas jurnalist adevarat" pe el l-a cumparat milsami...
    "Ce tine de stadionul Republican, asta e obligatia primariei in primul ran d. Dar primaria nu poate face stadion atata timp cat guvernul nu-i da pamant." aici nu te lega de politicieni, pe teritoriul st. rep. se identifica 9 proprietari cu lot de pamint care a fost vindut prin intermediul federatiei...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune