Gabi Stan și Marin Mitran vin azi la Arena Publika

Antrenorul echipei Ursidos Chișinău, Gabi Stan și agentul FIFA, Marin Mitran sunt invitații de azi ai emisiunii Arena de la Publika TV, ora 22.10. 
Gabi Stan (foto) va vorbi despre revenirea în Moldova, după experiența Zimbru, cu care a făcut istorie în Cupa UEFA. Află în premieră ce jucători își dorește tehnicanul român din vară la Ursidos. 
Marin Mitran, impresarul român cu cei mai mulți fotbaliști în campionatul Moldovei, va da nume de jucători pe care vrea să-i aducă în intersezon. Vom analiza meciurile etapei a 35-a a Diviziei Naționale.
Nu rata Arena, la Publika TV, de la ora 22.10.

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnu Grecu,am asa o intrebare pentru d-ul Stan:Cum de s-a facut ca d-lui n-a ajuns antrenor la Zimbru?Si inca o intrebare,pentru cei de la conducerea echipei Zimbru(Va rog,daca se poate,sunati pe cineva din conducerea echipei din str.Butucului,sa ne dea o explicatie.Cum de s-a intimplat?Ce a fost?Poate au avut ceva neintelegeri personale,sau a fost altceva..? ):Asa un antrenor bun,care a avut si ceva performante cu echipa Zimbru,care declara in iarna,aici la Arena Publica,ca ar fi gata sa antreneze echipa Zimbru gratis,cum de n-a ajuns la Zimbru??????Iarna aceasta,in perioada transferurilor,pe cind in presa d-ul Ciornii afirma ca clubul Zimbru n-are bani pentru lot si antrenor mai bun,eu personal,am trimis scrisori la emailurile echipei Zimbru,unde i-am informat,ca d-nul Stan e gata sa antreneze echipa Zimbru gratis,le-am trimis si adresa electronica a emisiunii Arena Publica in care d-ul Stan a declarat aceasta.Le-am mentionat chiar si in care minut al emisunii a fost facuta declaratia.CHIAR VREAU O EXPLICATIE.Poate nu citeste nimeni,niciodata emailurile acestea???Daca e asa,atunci de ce se mai se afiseaza pe siteul clubului adresa postei electronice???Apropo,le-am mai scris asta iarna celor de la Zimbru si despre Sergiu Epureanu,precum ca e liber de contract,e un jucator nu prea tinar si nu credeam ca v-a cere prea mult salariu.Le-am trimis si adresa electronica a emisiunii FUDBOL CU DMITRII ANTOCEAN,sectiunea MODNII FUDBOL,unde d-ul Epureanu a declarat ca e liber de contract.Ca urmare,Epureanu a ajuns la Nistru - unde face ravagii,iar d-ul Stan la Ursidos-unde cred ca si d-lui va face un lucru bun.Chiar vreau o explicatie de la"conducatorii"echipei Zimbru.De ce mai afisaza adresa de email,daca nu isi citesc posta?Sau poate o citesc,dar au alta parere????? P.S.Stiu ca nu e tema emisiunii,dar cred ca o convorbire telefonica,pe asa tema,cu "conducerea"Zimbrului,n-ar face emisiunea mai urita.Sper sa mi se ia in seama si doleanta mea.Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru cei care se intereseaza:Declaratiile de asta iarna ale lui d-ul Ciornii,precum ca clubul nu prea are finante...---http://moldova.sports.md/football//news/23-11-2010/6768/nikolaj_chernyj_ja_gotov_prodat_klub---Declaratia d-lui Stan de asta iarna,precum ca ar fi gata sa antreneze echipa Zimbru gratis---http://www.publika.md/emisiuni/arena-publika_531.html---(Arena Publica din 21 noiembrie,din minutul 27-28).Iata si reportajul lui Sergiu Epureanu---http://www.moldfootball.com/?index=news&news=7730---(in partea a doua a emisiunii).Astea sunt doar unele remarci de ale mele de care,conducerea Zimbrului,din pacate, nu a tinut cont.

    RăspundețiȘtergere
  4. am o intrebare pentru Marin Mitran!De ce in iarna nu s-a semnat cu Horia Crisan si de ce nu se fac diferite concursuri sau tombolea in pauze de meci,cred ca vor populariza semnificativ fotbalul in Orhei..

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai niste intrebari!Daca Milsami are de gind sa creeze o emisiune ca si "Familia Dacia" si sa lanseze un imn?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune