Iskra Rîbnița a câștigat în premieră Cupa Moldovei

Acum 2 săptămâni un prieten mi-a zis așa: ”Atunci când a dat cărțile Adlan i-a făcut semn lui Chiseliov că îi va da lui jockerul. Însă din întâmplare patronul Daciei a scăpat jockerul sub masă. Cel care l-a ridicat a fost Milsami. Numai că Adlan a trișat și a băgat 2 jockeri în butuc. Iar al doilea a ajuns din întâmplare la Rîbnița…”

foto: jurnalsportiv.md
S-au jucat cu focul. Vorbesc despre Olimpia. Au căzut în capcana iluziilor și a poveștilor. Iar fotbalul nu e matematică și nu poate fi calculat. Cei de la Olimpia au vrut să dribleze fotbalul, iar regele sporturilor i-a pedepsit. În consecință, îl loc de cel mai bun sezon din istorie, Olimpia a rămas cu buza umflată: păcălită de fratele mai mare – locul 6 și out din Europa.

Mie îmi pare rău de suporterii acestei echipe, amatorii de fotbal din Bălți, care iubesc Olimpia la nebunie. Păcat că cei care trag sforile la Olimpia păcălesc nu doar fotbalul, dar și pe acești oameni care cred și iubesc clubul.

Finala de aseară a fost împărțită în 2 părți. În prima, până în minutul 30, am avut parte de spectacol veritabil: ocazii uriașe la ambele porți, 3 goluri și joc spectaculos. Iar a doua parte, după minutul 30 – plictisitoare, cu Iskra apărându-și avantajul la sânge. Echipa din Rîbnița a câștigat în final și grație Sheriffului, care le-a oferit pe tavă drumul în finală.   

Iskra – Olimpia 2-1
Marcatori: Oleksandr Suchu (11), Eugeniu Gorodețchi (25), respectiv Gheorghe Ovseannicov (22).
Chișinău, Stadionl Zimbru, circa 3000 de spectatori
Arbitri: Gheciu Victor - Bodean Anatol, Gorbatov V.  4 of.: Tupicico G. Observator: Antonov V.

FC Iskra: 1.Anatolie Cebotari; 4.Vyshnyakov Yevgeniy; 5.Andrei Novicov; 7.Eugen Gorodeţchi (14.Denys Ponomar, min 72); 8.Andrei Porfireanu; 9.Alexandru Popovici; 10.Nicolae Rudac; 15.Sandro Shughladze (21.Rodion Naginailov, min 58); 17.Vadym Leshchuk; 20.Oleksandr Suchu (25.Victor Truhanov, min 81); 24.Viktor Uzbek
Antrenor: Valerii Cialîi
FC Olimpia: 32.Paiuş; 2.Ogada; 4.Gusacov; 9.Ovseanicov; 13.Robens (11.Lichioiu, min 45); 14. Tcaciuc; 15.Cheltuială (6.Kourouma, min 80); 17.Paşeciuniuc (18.Matthew, min 76); 21.Camara (25.Somide, min 70); 27.Hovanschi; 30.Adaramola
Antrenor: Nicolae Bunea


Comentarii

  1. So-So meciul, cum ar zice englezul...Unicul lucru pozitiv ca vom vedea pe Milsami in Europa League la Chisinau!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune