Selecționeri trimiși... după bilete

Ion Testimițanu NU mai este lăsat să intre la baza Zimbru! Cândva simbol al clubului din strada Butucului, astăzi, odată cu schimbarea puterii, Testimițanu NU mai este recunoscut nici măcar de paznici. Nu vorbesc acum despre faptul că, în calitate de antrenor al echipei naționale, orice club este obligat să-l lase să intre la meci. Orice club normal. Pentru că ce echipă nu-și dorește ca jucătorii ei să ajungă la națională? Numai aceea pe care o interesează altceva decât fotbalul. Eu cel puțin așa înțeleg.  
În momentul în care un club refuză să-și lase jucătorii la echipa națională din cauză că patronului i s-a părut că a fost arbitrat incorect, încă mai pot să înțeleg frustrarea și să merg peste asta. Lucru pe care, de altfel, l-a și făcut Balint. Dar în momentul în care antrenorul naționalei este trimis... la casa de bilete, atunci, scuză, frate, dar nu mai aștepta iertare. 
Din păcate, din cauza unor decizii greșite, părerea mea, ale conducerii cluburilor Zimbru și Dacia vor avea de suferit jucătorii. Tinere talente pentru care naționala înseamnă biletul în fotbalul mare. Și despre ce fel de patriotism să mai vorbim? Despre ce fel de fidelitate pentru culorile clubului atunci când un simbol nu este lăsat măcar să intre la baza la care a crescut și, de ce să nu spunem, a adus bani frumoși? Asta pe lângă cele 6 titluri de campion (din 8) la care a contribuit din plin. Vorbesc de Testimițanu. Același lucru s-a întâmplat și cu Adrian Bogdan, un alt secund de-al lui Balint. Și tot la baza Zimbru. 
În acest context mi-am amintit un episod despre care a povestit însuși Igor Dobrovolski, fosta mare vedetă a lui Dinamo Moscova, care n-a fost recunoscut de paznicii stadionului pe care a cunoscut consacrarea și nu a fost lăsat să intre în arenă. Păcat că s-a ajuns aici.

Comentarii

  1. Sandu nu sunt deacord cu tine, nu e nimic rau daca scotea Testimitenu 2o lei si lua bilet ca toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar despre asta d-ul Grecu ce aveti de spus?---http://m.protv.md/stiri/sport/ion-testimitanu-ii-acuza-pe-oficialii-zimbrului-de-lipsa-de-profesionalism.html---Apropo,o declaratie facuta pe 26 noiembrie 2010.Oare nu merita o riposta?De exemplu eu cred ca atitudinea d-ul Testimitanu e si cauza din care jucatorii Zimbrului nu au prea prins nationala la inceputul activitatii de antrenor al nationalei a d-lui Balit.In special Calancea,care chiar merita sa fie in lotul nationalei.

    RăspundețiȘtergere
  3. care conducere a Daciei? :D nu avem nimic cu zimbru shi cu stadionul lor.. )

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune