Bombele Daciei

Adlan Șișhanov l-a adus la Dacia pe agentul FIFA Nicolae Pîrnău ca acesta să-i facă echipă de Champions League. 
De o săptămână de când a reluat antrenamentele, Dacia a avut în probe vreo 15 jucători noi. Astfel campioana Moldovei vrea să găsească soluții pentru a ajunge în grupele Champions League. 
Ceea ce se întâmplă acum la Dacia se ține în mare secret. Chiar și aducerea lui Nicolae Pîrnău (foto), care se va ocupa de completarea lotului. Pentru mine este inexplicabilă această secretomanie, dar asta e politica clubului, ce să-i faci? Cert este că Pîrnău va aduce până la urmă ceva nume sonore din fotbalul est-european. Primele tentative s-au produs deja ieri, când la Chișinău a fost un conducător de club din România pentru a negocia împrumutul a 3 jucători din naționala României. Din informațiile mele negocierile au ieșuat pentru că Dacia i-a dorit doar împrumut până în iarnă, în timp ce românii au solicitat un transfer definitiv. 
Obiectivul stabilit de Șișhanov pentru Dacia este accederea în grupele cupelor europene, fie că va fi Champions League sau Liga Europei.

Comentarii

  1. Normal ca orice club din Moldova are nevoie de jucatori buni doar p\u mieciurile de pe arena internationala!!In campionat acestia nu-s rentabili!!Tre'sa-i aduci pe bani grei,tre' sa le platesti salarii bune.Si pina la urma,iese invingatoare o echipa mediocra,a carei conducere:se are de bine cu fluierasii,mai organizeaza vre-o "cooperativcica",are "acces" la jucatorii altor echipe...E si normal ca cluburile de fodbal din Moldova n-au nevoie de jucatori de valoare p\u competitia interna.E pursisimplu evident...!!Asa ca la acest capitol nu-i nimic de mirare.Pentru fodbalul din RM e ceva obisnuit.Chiar as spune:Ceva absolut normal!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveți nevoie de un împrumut rapid pe termen lung sau scurt, cu o rată a dobânzii relativ scăzută de 3%? Oferim împrumut de afaceri, împrumut personal, împrumut de acasă, împrumut auto, împrumut student, împrumut de consolidare a datoriilor e.t.c. indiferent de scorul dvs. de credit. Suntem garantați în acordarea de servicii financiare clienților noștri numeroși din întreaga lume. Cu pachetele noastre flexibile de împrumut, împrumuturile pot fi prelucrate și transferate către împrumutat în cel mai scurt timp, contactați specialistul nostru pentru planificare de consultanță și finanțare. Solicitanții interesați ar trebui să ne contacteze prin e-mail: romerovinciloan.ltd@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune