Milsami la Tbilisi. Foto EXCLUSIV

Milsami Orhei a ajuns ieri la Tbilisi, în jurul orei 12 (ora Moldovei), după circa 3 ore de zbor, scrie saitul oficial al clubului orheian. Echipa s-a cazat la hotelul Betsy’s (4 stele) din Tbilisi. Hotelul a fost construit acum 16 ani este unul dintre cele mai cotate din Georgia. Amplasat lângă Academia de științe și Piața Trandafirilor (de la revoluția lui Saakașvili).

Din lotul echipei noastre lipsește doar un singur jucător, Petru Leuca, achiziționat recent și care deocamdată nu a obținut dreptul de joc la Milsami. În schimb ceilalți 2 fotbaliști veniți în această vară, Adrian Drida și Ghenadie Ochincă sunt apți de joc și au participat activ la antrenamentul oficial din această seară.

Milsami a făcut aseară un antrenament de o oră pe stadionul ”Boris Paichadze”, unde astăzi, de la aceeași oră, 20.00, se va juca meciul-tur din prima etapă preliminară pentru Europa League, dintre Dinamo Tbilisi și Milsami Orhei. Deși arena are oficial o capacitate de 54.000 de locuri, gazdele susțin că de obicei, la meciurile din cupele europene vin circa 30.000 de spectatori. Recordul prezenței pe renumitul stadion a fost stabilit în anul 1979 la meciul Dinamo – Liverpool, când s-a înregistrat o audiență de 110.000 de spectatori!  
Astăzi dimineață, jucătorii lui Milsami au făcut o plimbare prin parcul de lângă hotel, unde au profitat de liniște și au efectuat câteva exerciții de încălzire. Vezi mai jos imagini exclusive realizate de trimisul Publika TV la Tbilisi, Vitalie Maistru.







Comentarii

  1. Pronosticul meu este ca Milsami va invinge cu 1-0

    RăspundețiȘtergere
  2. mda...trist...secolul 22 bate la usa si echipele noastre fac poze cu telefonul mobil...halal...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pf, Milsami va invinge? Cred in 2-0, 3-1 pt echipa din Tbilisi, nu are ce face cu asa jucatori Milsami in EL, ma astept azi la un dezastru in Georgia, sper sa ma greshesc)

    RăspundețiȘtergere
  4. ahahaha))))) "telefonul mobil" care a făcut pozele e aparatul meu de fotografiat LUMIX A45. Merci pt comparatie... :D

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune