Resurrecting the Champ

Nu vreau să vorbesc despre nivelul campionatului abia încheiat. Greu de spus dacă a crescut sau nu nivelul de joc. Cert este că a crescut interesul pentru Divizia Națională. Iar sezonul care va începe pe 23 iulie se anunță a fi și mai interesant.
Un salt uriaș în sezonul trecut a făcut presa sportivă. Au apărut multe nume noi, mulți tineri care au vrut să se afirme cu orice preț. Cred că anume presa a jucat rolul decisiv la creșterea interesului pentru fotbal. Iar asta ar trebui s-o recunoască și cluburile, care ar trebui să contacteze și mai mult cu mass media dacă vor ca fotbalul să ajungă un produs comercial. În business nu e loc de supărări. Totul pentru profit. 
Aseară am urmărit un film senzațional, pe care îl recomand tuturor - Resurrecting the Champ (Воскрешая чемпиона), cu Josh Hartnett și Samuel L. Jackson. O peliculă care te face să iubești și mai mult această meserie, pe care unii o urăsc, alții o invidiază, iar pentru alții este un stil de viață - jurnalismul sportiv. Concluzia este că fără presă nici campionii n-ar mai fi niște eroi. Chiar dacă și presa greșește uneori.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune