Urcăm pe ei, pe mama lor!

Așa cum am spus și aseară la știrile de la Publika, Gabi Balint se va ține de cuvânt și va urca pe suedezi. Așa l-am cunoscut eu pe selecționer și pe fostul mare campion român, unul dintre cei 2 care au marcat în poarta Barcelonei și au adus Cupa Campionilor pentru Steaua. 
Presupun că astăzi Balint va miza totul pe cartea atacului. Vom avea sigur 2 atacanți în teren încă din start. Poate chiar 3. Cel puțin așa înțeleg eu să jucăm ofensiv. În condițiile în care Picușciac a făcut primul antrenament abia aseară, cred că sunt șanse minime ca el să apară în lot. 10% șanse să joace. Probleme medicale are și Frunză, care nu s-a refăcut după accidentarea suferită în finala Cupei Belarusului. 50% că nu va juca nici el.
Ținând cont de toate aceste probleme de lot, cred că Balint îi va arunca în foc din primele minute pe Bugaiov și Doroș. În partea a doua ar putea apărea și golgheterul campionatului, Boghiu. Totuși golgheterul campionatului este la debut și nu cred că selecționerul va risca să joace cu el din primele minute, deși orice e posibil. Cei 2 atacanți probabil vor fi susținuți de un al treilea vârf, mai retras, care să vină din spate. Acest rol i se potrivește perfect lui Suvorov. Dar și lui Țîgîrlaș. Totuși cred că Suvorov are prioritate și anume el va fi titular.
Mergem în jos, la mijloc. Cu Ivanov pe centru, Cebotaru și Gațcan un pic lateral (dreapta și stânga). Este axa de legătură între atac și apărare. Toți 3 jucători de travaliu. Toți 3 în formă maximă. Ne punem mari speranțe în ei.
Fără Ibrahimovici, care n-a venit la Chișinău din cauză că este accidentat, apărarea noastră pare să răsufle ușor. Balint probabil nu va experimenta nimic și va merge pe mâna titularilor din primul meci, de acum 2 luni: Racu, Armaș, Golovatenco și Bolohan. Dacă sincer, alții nici nu are. 
Iată echipa probabilă, care va începe meciul cu Suedia din această seară:
Namașco - Racu, Armaș, Golovatenco, Bolohan - Cebotaru, Ivanov, Gațcan - Suvorov - Bugaiov, Doroș.
Forza Moldova!!! Ne revedem după meci.

Comentarii

  1. imi pare mie sau tu ti-ai schimbat parerea in proportie de 50% fata de ce oameni vor juca azi in decurs de o zi? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. HAI MOLDOVA!!! Toti la stadion diseara!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. hai Moldova...trebuie sa fim alaturi de haiducii nostri...pentru cei care au ramas fara bilet am unul pe care il cedez la pret normal...068420219

    RăspundețiȘtergere
  5. Da,urcam peste ei,in stilul"Nu ne temem de Bau-bau!nu ne temem de Bau-bau!..."Mi-as dori o victorie p\u Moldova,dar privind obiectiv,cred ca se va incheia cu un 1:1 ((((((((

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune