luni, 25 iulie 2011

EXCLUSIV: Paseciniuc a semnat cu Volga


Internaționalul de tineret moldovean, Mihai Paseciniuc a semnat un contract pentru o perioadă de 5 ani cu echipa rusă Volga Nijnii Novgorod. Paseciniuc, în vârstă de 20 de ani, s-a transferat de la echipa Olimpia Bălți. 
În sezonul trecut Paseciniuc a fost desemnat de UEFA cel mai bun tânăr fotbalist din campionatul Moldovei. El a ajuns în prima ligă valorică din Rusia prin intermediul agentului Ion Carp. Volga ocupă în prezent locul 13 din 16 echipe, cu 16 puncte la activ după 17 etape. 

7 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Avem un campionat de rahat!!Cel mai bun tânăr fotbalist din campionatul Moldovei pleaca p\u un salariu de 15 mii de dolari per sezon,anunta Publica.Daca-ar fi plecat p\u 15 mii lunar era altceva,da asa a plecat p\u un salariu de constructor!!))

  RăspundețiȘtergere
 3. http://rutube.ru/tracks/2206813.html?v=07c6ef2ce7cf2c4e324624505d6a7abb

  RăspundețiȘtergere
 4. Slavic, si ce e de ris aici? Ca la noi fotbalistii primesc mai putin ca un constructor? Propune tu mai mult, sint sigur ca nici acesti bani nu primesti, omul vrea sa-si faca o cariera, si incepe de la putinul ce-i dau intr-o liga foarte puternica.
  Citind comentariile tale, care de altfel apar aici destul de des, mi se creeaza impresia ca ai 15-16 ani, scrii-stergi, monologhezi...

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai dreptate Andrei,m-a cam prea pasionat fudbolu moldovnesc in ultima perioada.

  RăspundețiȘtergere
 6. Da,am ris si n-eam distrat de minune,mai ales in primavara...Au fost vremuri...Dar sa fim optimisti,a inceput noul sezon,si cine stie,poate cum spun rusii-ДАЛЬШЕ БОЛЬШЕ!!

  RăspundețiȘtergere
 7. Sandu, scrie te rog ceva despre schimbarile de la Milsami-Ursidos si meciul de simbata Zimbru-Olimpia)

  RăspundețiȘtergere