EXCLUSIV: Paseciniuc a semnat cu Volga


Internaționalul de tineret moldovean, Mihai Paseciniuc a semnat un contract pentru o perioadă de 5 ani cu echipa rusă Volga Nijnii Novgorod. Paseciniuc, în vârstă de 20 de ani, s-a transferat de la echipa Olimpia Bălți. 
În sezonul trecut Paseciniuc a fost desemnat de UEFA cel mai bun tânăr fotbalist din campionatul Moldovei. El a ajuns în prima ligă valorică din Rusia prin intermediul agentului Ion Carp. Volga ocupă în prezent locul 13 din 16 echipe, cu 16 puncte la activ după 17 etape. 

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Avem un campionat de rahat!!Cel mai bun tânăr fotbalist din campionatul Moldovei pleaca p\u un salariu de 15 mii de dolari per sezon,anunta Publica.Daca-ar fi plecat p\u 15 mii lunar era altceva,da asa a plecat p\u un salariu de constructor!!))

    RăspundețiȘtergere
  3. http://rutube.ru/tracks/2206813.html?v=07c6ef2ce7cf2c4e324624505d6a7abb

    RăspundețiȘtergere
  4. Slavic, si ce e de ris aici? Ca la noi fotbalistii primesc mai putin ca un constructor? Propune tu mai mult, sint sigur ca nici acesti bani nu primesti, omul vrea sa-si faca o cariera, si incepe de la putinul ce-i dau intr-o liga foarte puternica.
    Citind comentariile tale, care de altfel apar aici destul de des, mi se creeaza impresia ca ai 15-16 ani, scrii-stergi, monologhezi...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai dreptate Andrei,m-a cam prea pasionat fudbolu moldovnesc in ultima perioada.

    RăspundețiȘtergere
  6. Da,am ris si n-eam distrat de minune,mai ales in primavara...Au fost vremuri...Dar sa fim optimisti,a inceput noul sezon,si cine stie,poate cum spun rusii-ДАЛЬШЕ БОЛЬШЕ!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandu, scrie te rog ceva despre schimbarile de la Milsami-Ursidos si meciul de simbata Zimbru-Olimpia)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune