Rahații și ratații

Eu îmi iubesc patria mea, Moldova! Aici sunt cei mai minunați oameni din lume. E o părere sinceră, din suflet. Dar tot aici, pe acest pământ trăiesc, din păcate, o sumedenie de ratați și de rahați.
Cine sunt ratații? Cei care n-au obținut nimic în viața lor. Care merg prin viață după cum bate vântul. Și care pentru câțiva lei sunt gata să facă tot. Umili, fricoși și lași, aceștia sunt principalii vinovați de înflorirea rahaților.
Cine sunt rahații? Cei care au avut tupeul și prostia de a fura. De a minți și de a fura mult, profitând de lașitatea rataților! Iar acum, rahații se poartă de parcă ar avea lumea la picioare. Și o au. Numai că doar lumea rataților. 
Vă meritați unii pe ceilalți. 
Asta apropo despre evenimentele de ieri.

Comentarii

  1. Mia bine 100 de kolesnicenco, 1000 de buceatki, decat Roman Rusov, el e trimisul special al lui Adlan Shishanov, cel pe care l-ai criticat de 30 de ori pe blog, Roma rusov am privit secvente pe sait de la Adunarea APSM, promite un buget colosal, de unde el va asigura cazarea alimentarea jurnalistilor la seminare, concursuri, prostii toate aceaste declaratii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu permite niciodata, dusmanului, sa intre in casa ca el se urca pe masa, iar apoi te da afara din casa. Are Buceatchi metehnele sale, e obosit sarmanul trebuie sa plece la pensie, dar nu se compara cu Shishanov, care daca castiga Rusov Roman, venea sa dirijeze presa. De unde sa aiba blogerul Roman Rusov bani, cu Internet TV www.sports.md sa asigure O ACTIVITATE solida a ASOCIATIEI

    RăspundețiȘtergere
  3. Vovan,de ce anume Shishanov??Din cite am inteles,noul proprietar al Daciei e Gabriel Stati si mai sint in sportul din RM persoane cu mai multi bani ca Shishanov.De ce el?Poate vezi legatura prieteneasca,pe scara crescînda a averilor: Rusov-Chiseleov-Shishanov?dar ea mai are continuitate cu Gabriel Stati.Asa ca daca n-ai dovezi,sa stii ca Statii ii krainii!!)))Si-nca una:Cui ii trebuie APSM-ul acesta,si de ce??Daca un om cu bani doreste,atunci poate crea 10 saituri ca moldfudbolul,in jurul unui club---sens de-ar fi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Si-nca una p\u d-ul Grecu si p\u Vovan:un raspuns la duoa intrebari.1.Cea a d-lui Grecu dintr-un articol precedent,si anume--De ce ii mai trebuie lui Colesnicenco,care e si asa un mare bussinesman,acasta functie simbolica de la APSM?.2.Inrebarea lui Vovan,si anume de unde ar fi luat Rusov atitia bani?Ei bine,raspunsul e unul,care e foarte simplu---Spre APSM vin mai multe finante de cit vad simplii jurnalisti,iar Rusov avea de gînd sa dea mai mult"celor mici"(n-are omul asa pofte mari ca Colesnicenco),iar Colesnicenco are nevoie de APSM p\u bani.El nici nu prea stie ce se intimpla la asociatie,dar asta nu conteaza,principalul ii ca in kopilca banii i se aduna.P.S.Mi-as dori si eu asa un serviciu:nu faci nimic,da in kopilca bani vin,si principalul ca majoritatea "celor mici" sint multumiti.

    RăspundețiȘtergere
  5. In publicatia ta de mai jos: Astăzi va avea loc adunarea generală a Asociației Presei Sportive. Sunt 2 candidați la funcția de președinte al APSM: Vladimir Colesnicenco (actualul șef) și Roman Rusov. Cine sunt aceștia și cu cine voi vota eu?
    Din ceea ce ai scris mai jos am inteles
    Vladimir Colesnicenco conduce cu media-concernul NIT, si Roman Rusov proprietar saitului sports.md. Nu sports.md face stirele sportive pentru nit? Logica imi spune ca ambii sunt din aceeasi tabara, paremise ne prostesc si data aceasta hotii de milioane.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune