20 de mii de lei pentru Maratonul Independenței

Publika TV îi va premia regește pe cei care vor trece primii linia de sosire la Cursa Independenței, care va avea loc duminică, în centrul capitalei. Un km și 600 de metri. De la hotelul Național până la monumentul lui Ștefan cel Mare. Câștigi Maratonul și pui mâna pe 10 mii de lei. Sosești al doilea și ai 6 mii, iar al treilea - 4 mii de lei. Participă toți doritorii.
Clar, nu este Maratonul de la Duseldorf, nici de la New York. Dar este un început, care sper să se transforme în tradiție. Din start vreau să-i liniștesc pe cei care s-au speriat deja că vor veni atleți de performanță. Cei mai buni ai noștri sunt plecați sau se pregătesc să plece la Campionatul Mondial de atletism, care începe sâmbătă la Daegu, în Coreea. Așa că șanse sunt, le are fiecare. Plus la asta, chiar dacă nu pot toți deveni câștigători, fiecare participant va primi câte o diplomă, ca amintire. 
Așadar, duminică, la ora 10.00, de la hotelul Național (bd. Ștefan cel Mare), se dă startul cursei. Vă invit pe toți. Publika TV va transmite evenimentul în direct.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune