Milsami Ursidos va reveni la denumirea veche a echipei

Suporterii din Orhei și-au atins obiectivul. Echipa va reveni la vechea denumire - Milsami. Vezi declarația lui Petru Jardan preluată de pe saitul oficial al clubului orheian. 
”Conducerea clubului de fotbal Milsami Ursidos Orhei, în urma adunării acționarilor, a decis ca echipa Milsami Ursidos să aibă o continuitate istorică și să revină pe cât de rapid posibil la denumirea din sezonul trecut – MILSAMI ORHEI. În conformitate cu regulamentul Federației de fotbal, modificarea denumirii se va produce în pauza de iarnă sau din vara anului viitor.
Pentru suporteri vreau să accentuiez că echipa Milsami își va păstra culorile alb, roșu și violet (mov), la fel ca în sezonul trecut. De menționat că nu s-a pus niciodată problema modificării culorilor clubului nostru.
Încă o dată vreau să accentuiez că echipa se va baza și pe viitor la Orhei. Pentru aceasta am început deja lucrările de modernizare a hotelului din localitate, unde se va caza echipa și unde va fi noul sediu al clubului de fotbal Milsami Orhei.
Ce ține de sigla clubului, aceasta va fi modificată în conformitate cu regulamentul, în urma fuzionării a două cluburi. Astfel, pe noua siglă vor apărea denumirea completă a echipei, Milsami plus denumirea orașului, Orhei și anul fondării clubului orheian. Pe lângă vulturul tradițional, va apărea și ursul alb.
Milsami nu se dezice de istoria și tradiția clubului, iar faptul că denumirea a căpătat temporar o formulare mai completă nu înseamnă că aceasta este o altă echipă sau că suporterii nu pot să scandeze doar denumirea din sezonul trecut – Milsami. Din contră, am accentuat și mai sus, Milsami rămâne aceeași echipa, cu aceeași denumire, istorie și tradiții.”

Comentarii

  1. Bravo, dar nu inteleg un lucru...
    echipa permanent va fi cazata la hotelul Codru din centru orasului (nu stiu daca mai este vreun hotel in Orhei) dar unde se va antrena, la compelxul sportiv sau vor face citeva terenuri speciale pentru antrenamente...
    Sandu nu te supara dar stii ceva despre Drida (doar iscalise pe 2 ani) si Mendizov care cred ca a fost baza apararii sezonul trecut

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ce stiu eu patronii clubului intentioneaza sa faca 1-2 terenuri de antrenament si scoala de fotbal la Orhei. Drida si-a reziliat contractul, iar Mendizoc isi cauta un alt angajament, iar daca nu va gasi nimic va reveni la club

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune