Start sezon weekend la tv

A început nebunia în Premier League, cel mai frumos campionat din lume! Ca și toți suporterii lui Liverpool aștept și de această dată titlul pentru cormorani, care ar veni (la anul) după 22 de ani. Ultima dată Liverpool a câștigat campionatul în 1990 (Vezi AICI istoria clubului).
Din păcate însă Liverpool a ratat startul sezonului, reușind doar un 1-1, acasă, cu modesta Sunderland. Uruguayanul Suares a marcat singurul gol al cormoranilor, care fără Gerrard pe teren, n-au demonstrat joc de campioană. Pentru oaspeți a înscris ”prietenul” lui Namașco, Sebastian Larsson. Premier League abia începe, așa că sper până la urmă să iasă bine. Deși sunt realist și înțeleg că pe moment, cu acest lot, Liverpool n-are șanse în raport cu MU, MC, Chelsea sau Arsenal.
O altă echipă despre care am amintiri frumoase, Sporting Lisabona a început la fel de prost campionatul Portugaliei, remizând acasă cu anonimii de la Olhanense (au și lusitanii Lilcora lor), scor 1-1, gol Izmailov. Ce mă bucură este că nici Benfica n-a bătut, afară, 2-2 la Gil Vicente. 
Mă bucur. A început fotbalul mare practic în toate campionatele (cu excepția Spaniei). Weekend-uri plăcute în fața televizorului! 

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune