Stoica demis în direct la Arena

Antrenorul echipei Milsami Ursidos Orhei, Ștefan Stoica a fost demis aseară, în direct la emisiunea Arena Publika de către patronul formației, Ilan Șor. Finanțatorul clubului din Orhei a reacționat astfel după ce a aflat de declarația lui Stoica făcută după înfrângerea de la Otaci (vezi pe moldfootball.com ce a zis antrenorul). Cum a reacționat antrenorul român la aflarea veștii aflați urmărind emisiunea pe saitul publika.md. Celălalt patron de la Milsami Ursidos, Veaceslav Ursachi a declarat la rândul său că va fi foarte bucuros dacă Gabi Stan va accepta oferta de a prelua postul de antrenor la noul club. Probabil că Stan, care a revenit aseară din cantonament de la Brașov, va fi ofertat deja astăzi. 
Tot aseară, la Arena, Ilan Șor și Veaceslav Ursachi au promis că vor construi o bază de fotbal la Orhei și o școală de fotbal în aceeași localitate. Cei doi finanțatori au declarat că vor investi și în modernizarea stadionului din Orhei. Plus la asta, Ilan Șor vrea să fondeze Clubul Sportiv Milsami din care să facă parte mai multe probe de sport, în special cele care aduc performanțe. 
Vezi emisiunea integral AICI.

Comentarii

  1. Sandu Grecu , tu il stii pe Stoika ! Spune daca e frumos sau nu ce s-a intamplat! Spune pt opinia publica

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu, Stefan Soika mi sa pus la inima foarte mult,mi se pare ca un antrenor mai bun nu a antrenat in Moldova. Pacat.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am spus la o emisiune din luna decembrie ca Stoica era probabil cel mai bun antrenor din Divizia Nationala. Si imi mentin parerea. Greseala celor de la Milsami a fost doar una: nu i-au spus antrenorului despre fuziunea cu Ursidos. Greseala fatala a lui Stoica a fost ca a jignit public oamenii care l-au platit un an de zile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cei de la Milsami fiind "conducatori buni" de ce nu au anuntat in primu rind Antrenorul, Jucatori, Fanii, despre planurile sale, pina a face public acest lucru, se considerau o familie. DOMNUL STOIKA, fanii un cuvint de rau nu avea sa zika.

    RăspundețiȘtergere
  5. ILAN SHOR nu pe ceea care trebuie ea eliberat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune