Unde-i Cupa, pan Spiridon?

2 ani și 2 luni au trecut de când Alexandru Spiridon a promis că va aduce Cupa UEFA la Chișinău. În limba rusă este o zicătoare: promisiunea se așteaptă 3 ani. Ei bine, cam expiră termenul, iar noi tot așteptăm să vedem acasă o cupă adevărată câștigată de un moldovean, care, contrar tuturor zvonurilor, are un rol destul de important în pregătirea echipei Șahtar Donețk. Așadar, domnule Spiridon, știu că mai intrați uneori pe blog, când aduceți cupa?
De 7 ani (din vara anului 2004) Alexandru Spiridon este antrenor secund la Șahtar Donețk, unde colaborează cu antrenorul român Mircea Lucescu. Colegii mei de la TRK Ucraina spun că antrenorul moldovean ar fi câștigat până acum în jur de 10 milioane de dolari. Se pare că a uitat Spiridon al nostru de unde a pornit...

Comentarii

  1. toti uita de unde au pornit cind dau de bine peste hotare

    RăspundețiȘtergere
  2. Spiridon toata viata lui a fost un profitor. Sa intrebati de jucatorii de la Zimbru cind era el antrenor la Zimbru sa va spuna cum le lua banii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu, nu crezi ca esti prea acid? A sperat poate ca va putea aduce cupa, insa nu i-a reusit. In plus, ce atentie i s-a acordat fostului capitan al Nationalei din partea conducerii, din partea fanilor? Cea de pe site sau din comentarii? Omul are de toate din plin acolo, dati sa-l lasam sa se bucure de ce are, de ce mereu ne jeluim si asteptam ca altii sa vina sa ne aduca cupe? Iata au fost baietii la mondialele de juniori. Au adus cate medalii? Vreun articol pe sit despre ei? Despre istoria lor? Despre in ce conditii s-au antrenat ca sa ajunga unde au ajuns? Despre in ce conditii traiesc antrenorii lor?
    Inteleg, ca nu e profitabil si nu aduce bani, dar etica de jurnalist sportiv presupun ca ar cere si despre aceste sporturi de performanta scrim...
    In fine. Sunt parinte. Am un baiat care la toamna as vrea sa il dau la fotbal. Poate ne spui te rog si ceva despre antrenorii de copii, de la care porneste tot viitorul nostru. Cum traiesc ei, acesti antrenori, ce ar vrea de la parintii care aduc copiii, ce au vazut ei la viata lor? Hai sa nu ne inchistam numai in scandaluri si scoruri, hai sa incercam cum incearca domnul Shor, sa ne uitam la ziua de miine, sa nu asteptam numai ministrul Ciobanu cu presedintele Ciobanu sa ne faca viata in roz si sa ne o umple cu rezultate exceptionale.
    P.S. @ NT. Unde erai cand Spiridon si-a pierdut pe teren cunostinta si isi inghitise limba? El apara culorile nationalei, tu sau Dvs. ce faceati atunci?

    RăspundețiȘtergere
  4. Johny, eu eram atunci ca si acum in fotbal. Il cunosc foarte bine pe Spiridon la fel cum il cunoaste cred ca si Sandu. Eu imi permit sa scriu asa despre el pentru ca stiu niste lucruri despre care nu vreau sa vorbesc prea mult, altfel ii voi strica imaginea definitiv. Presa scrie ce vrea si ce cere publicul. Nu cred ca cineva trebuie sa scrie un material pentru o singura persoana. Fotbalul intereseaza mii chiar sute de mii de oameni, in timp ce luptele libere pentru juniori intereseaza doar parintii copiilor care participa. Sa fim realisti si sa spuneam real ca inafara de fotbal la noi in tara lumea nu se intereseaza de alte sporturi. Si atunci la ce bun sa scrii despre ele?

    RăspundețiȘtergere
  5. @ NT,daca e asa cum zici tu ca lumea de la noi se intereseaza numai de fotbal, atunci de ce nu avem performante?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune