Leonid Istrati și Radu Cucoș vin azi la Arena

Agentul FIFA, Leonid Istrati și fostul jucător al Daciei, Radu Cucoș sunt invitații de azi ai emisiunii Arena de la Publika TV, ora 22.10.
Vom discuta despre echipa națională, meciurile cu Finlanda și Ungaria. Sper să vorbim și cu selecționerul Gabi Balint, dar și cu alți experți din fotbalul nostru. De asemenea vom discuta și despre naționala de tineret, partida de la Tiraspol cu Portugalia. 
Scrie în ”comentarii” ce crezi despre jocul prestat de naționala noastră în Finlanda și cum vezi meciul de marți cu Ungaria.

Comentarii

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred că acesta-i nivelul nationalei.Cred că si cu Ungaria va fi la fel.In rest,Goncearuc zice bine despre mentalitate--- http://goncearuc.blogspot.com/2011/09/in-loc-de-concluzie.html#more --- eu as mai adauga si lipsa de concentrare.Pe scurt ar fi:Avem o natională,cu un caracter slăbuț.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu salut. Pot să pun nişte întrebări pentru domnul Istrati?
    Nu îi este dor de perioada când era parte la orice eveniment fotbalistic legat de fotbalul moldovenesc? I-ar face plăcere să comenteze vreun meci de fotbal (în speţă unul de-al naţionalei)? Ce poziţie are despre comentatorii TRM de la Departamentul Sport?
    Ce sfaturi ar da pentru tinerii fotbalişti, care visează la contracte fabuloase; care este cea mai optimală cale spre îndeplinirea visului? Mulţi nu au noroc de antrenori care să le pună în evidenţă calităţile şi astfel rămân nevalorificaţi. La ce contracte pot aspira fotbaliştii din Divizia Naţională, pentru ce divizii inferioare sunt valoroşi (Ligile II din Elveţia, Norvegia, Finlanda, Spania... etc.)?
    Pe ce criterii alege să fie impresarul unui fotbalist?
    Are tangenţe domnul Istrati cu FMF? Dar cu echipele din campionatul intern?
    Vă mulţumim.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulţumesc Sandu. Emisiunea a fost o plăcere!

    RăspundețiȘtergere
  5. Scuza-ma, dar am vazut tarziu mesajul tau si deja nu mai era timp pentru toate intrebarile

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune