Namașco și Bugaiov out cu Finlanda

foto: Ivan Goncearuc
Naționala Moldovei a plecat astăzi în Finlanda cu un singur atacant care joacă, Gheorghe Ovseannicov de la Olimpia Bălți. Igor Bugaiov a rămas acasă, la fel ca și portarul Stanislav Namașco. Versiunea oficială este că aceștia ar fi accidentați. Se pare însă că Bugaiov n-a vrut să forțeze, el într-adevăr venind după o accidentare care l-a ținut departe de cazon circa 2 luni. De altfel, Bugaiov a jucat un singur meci pentru Astana după recuperare, în ultima etapă din Kazanstan, marcând unul din cele 5 goluri ale echipei sale cu Irtîș. În schimb coechipierul său de la Astana, Anatol Doroș n-a fost utilizat deloc în acest meci. Doroș a plecat în Finlanda chiar dacă este rezervă la echipa de club, având apariții sporadice, pe final de meciuri în campionatul kazah. În fine ultimul atacant din lotul deplasat la Helsinki este Serghei Alexeev, care este și el rezervă la o echipă din Ungaria care se bate pentru evitarea retrogradării.
Portarul Namașco a rămas și el acasă pe același motiv: accidentat. Lumea însă spune că el ar fi plecat de urgență în Rusia pentru a-și perfecta actele la noua echipă, Spartak Nalcik, la care s-a transferat pe ultima sută de metri. Bine că s-a dus. În general nu am înțeles de ce am mai fost convocat atâta timp cât n-a jucat niciun meci în campionat. 
Vă reamintesc, naționala Moldovei va juca mâine, la Helsinki, de la ora 18.30 contra Finladei în preliminariile Euro 2012.
Vezi AICI lotul complet care a făcut deplasarea în Finlanda și câteva poze de la plecarea echipei.

Comentarii

  1. sandu nustiu ce ai tu cu alexxev dar el in ultima joaca care a jucat caposvari a jucat din primul 11 a dat 2 pase de gol si a fost schimbat in min.82 meciul sa terminat 4-4 asa ca nu mai sta el rezerva cum ai scris tu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vezi AICI lotul complet care a făcut deplasarea în Finlanda și câteva poze de la plecarea echipei,da undei lotul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexeev are 3 meciuri jucate in ultima jumatate de an. O sa vedem ce va face. Eu m-as bucura sincer pentru el daca ar face un joc bun. Nu am nimic cu el, sincer. Cum nu am nimic nici cu ceilalti. Eu vreau la fel ca toti microbistii ca fotbalistii moldoveni sa fie profesionisti si sa nu vina la nationala doar atunci cand au nevoie sa se transfere la un alt club. Balint a spus cel mai bine la conferinta de presa.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune