Ce păţesc "maeştrii" selecţiei

Nu pot înţelege un antrenor care convoacă la echipa naţională 12 jucători de la aceeaşi echipă. Nu l-am înţeles pe Ion Caras cu vreo 14 ani în urmă, când a luat 12 jucători de la Zimbru şi a terminat preliminariile cu ZERO puncte - record negativ absolut nebătut până astăzi şi sper aşa să rămână. 
Nu-l înţeleg nici pe Serghei Cleşcenco (foto), care s-a dus cu 12 jucători de la Sheriff în lotul naţionalei U19 în turneul din Turcia, unde a luat ieri bătaie cu 5-0. 
Pentru mine un antrenor care aduce la naţională 12 jucători de la o singură echipă de club ori nu face bine munca de selecţie (nu cunoaşte fotbaliştii pentru că nu urmăreşte destule meciuri), ori are interese (jos pălăria pentru Sheriff, dar nu cred că are atâtea valori la vârsta respectivă), ori îl doare în cot de tot ceea ce face şi de echipa naţională, convocând cu grămada, nu cu valoarea.

Comentarii

  1. Interesul poarta fesul! La noi tot timpul la nationalel mici selectia s-a facut pe criteriul cumatrismului si buzunarului parintilor jucatorilor si nicidecum pe talent. Chestia asta o stie toata lumea si nu mai avem ce sa ne ascundem dupa deget. Avem nevoie de niste demisii si e de dorit sa incepem cu ZăMaria.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sandu eu tot nu inteleg ce au in cap acesti antrenori,dar uitete la selectionata de futsal a moldovei,echipa tornado e campioana moldovei dar la echipa nationala e convocat numai un singur jucator:))

    RăspundețiȘtergere
  3. cazul selectionatei Spaniei si a Germaniei actuale cred ca tot nu e relevant.
    dar problema ramine, sa pui foste "glorii" fara experienta ca antrenor intro functie unde trebuie sa ai mai multe calitati psihologice poate dekit cele tactice. nu ai cum sa ai rezultate pentru ca nui poti motiva. de disciplina nici nu mai comentez.

    RăspundețiȘtergere
  4. In ce masura FMF si anterenorii secunzi au putere decezionala asupra convocarii jucatorilor la nationala ? Daca continuam in ritmul asta nu putem spera la performante in anii apropiati pentru Nationala Mare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai de unde sa ei altii.????
    In plus , jucatorii au relatii de joc intre ei....nu vad ce-i rau..pe cine sa cheme altcineva?
    http://afanasiimihai.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu privesti rezumatu la meci http://www.tff.org/default.aspx?pageID=274&ftxtID=13657 :))

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune