Fotbal de Divizia 3

Am fost azi la meciul de Cupă dintre Academia şi Veris Drăgăneşti, Sângerei (Divizia B), scor 1-0. În prima repriză n-am văzut nicio diferenţă între cele 2 echipe, chiar dacă una este din prima divizie, iar cealaltă dintr-a treia. Abia în partea a doua a meciului, când oaspeţii din Sângerei au obosit, gazdele au reuşit să înscrie prin Radu Gînsari dintr-un penalty acordat corect. Din Academia cea frumoasă şi romantică de anul trecut n-a rămas decât numele şi câţiva jucători.
Veris. De unde au mai apărut şi ăştia? Asta probabil s-a întrebat multă lume atunci când a aflat că îi antrenează fostul tehnician al Daciei, Igor Ursachi. Şi a văzut. Astăzi la meci au asistat mai mulţi oameni cunoscuţi în lumea fotbalului plus reprezentanţi de la vreo 5 echipe din Divizia Naţională, impresari. Iar Veris nu e chiar o echipă de provincie cum au crezut unii. Au în lot jucători cunoscuţi, unii trecuţi şi pe la echipa naţională: Cornel Popov, Dumitru Guşilă, Alexandru Mereuţă, Iurie Romaniuc, Alexandru Tracalov. Toţi însă sunt trecuţi de prima tinereţe, iar asta s-a văzut în partea secundă a meciului cu Academia.
Din ce se vorbeşte, patronul de la Veris, un prosper om de afaceri din Sângerei, are ambiţii mari şi chiar vrea să mute echipa la Chişinău. Să vedem.

Comentarii

  1. iaka nu-i normal cu Verisu'...da' de ce sa o mute in Chisinau? oare nu o fi mai bine sa joace la Sangerei??? ce-o sa castige daca vine in capitala???

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei ar vrea sa ia stadionul Dinamo in arenda, sa-l modernizeze si sa joace la Chisinau. Nu stiu cat de real este in conditiile in care stadionul Dinamo apartine MAI

    RăspundețiȘtergere
  3. we Grecu , echipele nu au fost egale)) tu kam nu te pricepi la fotbal....

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Academia bate doar în devizia B, căci în cea naţională s-a cam blocat...

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru Mihai, cu tot respectul pentru entuziasmul tau de blogher, devine deja iritat publicitatea pe care ti-o faci pe blogul domnului Grecu. Scuze, nu vreau sa ma intelegi gresit, dar publicitatea ta poate avea efect advers.

    RăspundețiȘtergere
  8. In divizia B sunt buni cei de la Academia, dar cam atat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune