Liubomir Madan şi Boris Harcenco vin azi la Arena

Van der Vaart şi Madan
Jurnaliştii Liubomir Madan şi Boris Harcenco sunt invitaţii de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.10, la Publika TV.
Vom aborda 2 subiecte principale, anume meciurile echipelor naţionale, mari şi U21, respectiv cu Olanda şi Rusia. Avem pregătit şi un interviu exclusiv cu selecţionerul Gabi Balint. 
Spune şi tu în "comentarii" ce crezi despre jocul moldovenilor cu Olanda 0-1 şi cu Rusia 0-6.

Comentarii

  1. Despre meciul cu Olanda pot sa spun doar ca Namasco a fost exceptional..bravo...Deobicei nationala joca bine dar pierde la scor , de data asta a fost altfel , am jucat prost dar am pierdut redutabil..
    6-0 NO COMMENT

    RăspundețiȘtergere
  2. Pot spune ca tactica in meciul cu Olanda a ales-o bine Balint, fiinda ca daca ne deschideam si ne duceam in atac primeam nu mai putin de 6 goluri. Am jukat rau in aparare prima repriza insa, a doua putin am progresat,si olandejii nu au stiut ce sa faka. Numai la urma au avut doua okazii klare si o bara! Totu-si doresk ka Balint sa ramina la Nationala...Bravo Namasco...

    RăspundețiȘtergere
  3. Am o intrebare p\u d-ul Balint:De ce,in meciul cu Olanda,in a doua repriza,Bugaiov a intrat in teren pe pozitia de unic virf de atac?Din cite inteleg eu,in asa meci,pe asa pozitie ar fi trebuit sa se afle un jucator mult mai energic si mai masiv,ca de exemplu Orbu sau Dedov.Bugaiov in aceasta postura n-a avut,si nici nu avea cum sa aiba vre-o sansa de izbinda in fata masivilor jucatori defensivi olandezi,nici macar la faza defensiva.Am avut impresia ca ei nici nu i-au simtit prezenta.De ce Bugaiov??

    RăspundețiȘtergere
  4. slavic nu-s de acord....bugaiov s-a desucrcat...balint tocmai de asta l-a si bagat in repriza secunda, ca nu rezista pra mult,,,in 20 minute jucate s-a descurcat de minune....ideea cu alexeev titular nu-mi place mie
    http://afanasiimihai.blogspot.com/2011/10/olanda-moldova-1-0.html

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce putem spune despre o persoana care nu a antrenat nici o echipa in viata lui. Urmeaza de intrebat oficialii FMF ce vor, dar nu Chirilov, pentru ca el saracu, a incercat sa faca ceea ce nu stie sau a invatat cate ceva pe drum.

    RăspundețiȘtergere
  6. Despre nationala mare nu sunt prea multe de comentat. Cum ai spus si tu Sandu "o infringere programata".
    Iar despre rusinosul 0-6 cu Rusia putem face 3 emisiuni. Una despre interesele de la echipa de tineret. Interesele antrenorului Chirilov. A doua despre suspiciunile care planeaza asupra acestei echipe referitor la trucarea meciurilor. Si a treia despre valoarea nemijlocita ca antrenor a lui Chirilov.
    Trecand peste toate aceste aspecte, care necesita o analiză amănunţită, cred că orice om care are demnitate ar trebui să-şi dea demisia după ce pierde acasă cu 6-0.

    RăspundețiȘtergere
  7. uitati-va am un articol interesany pe blog-ul meu http://ashambra.blogspot.com/
    ...
    Si despre Bugaiov ai spus bine Mihai,iar despre Alexeev nu-s deacord,deoarece el joaca binisor in atac pur si simplu cu Olanda nici altcineva nu era sa faka multe...

    RăspundețiȘtergere
  8. Moldova nu are atacanti de valoare...Singurul atacant in toata splendoarea cuvintuluice l-a avut vreodata Moldova e Frunza...

    RăspundețiȘtergere
  9. da desigur ca Frunze dar el e batrin deam pentru nationala, trebuie unul mai tinar...

    RăspundețiȘtergere
  10. voi sunteti calici sau distrofici @ afanasi si ashmabra, incordati-va creerii si convingeti opinia publica de ce frunza cu un gol in toata cariera lui de atacant al nationalei e cel mai bun :D , of din ce sat sunteti?! daca grecul ii face PR aici (din anumite motive) asta nu inseamna ca e cel mai bun. e timpul sa cresteti.

    RăspundețiȘtergere
  11. Domnule Sandu Grecu vreau sa intrebati pe antrenorul Gabi Balint daca banuieste ca jucatorii au vindut meciurile de calificare a echipei nationale si daca sint gata sa treaca prin detectorul de minciuni toti jucatorii echipei nationale care au jucat in aceste cvalificari.

    RăspundețiȘtergere
  12. bai VANO frunza a fost unu dingolgheterii Romanieiin 2004-2005..a dat vreo 30 goluri la Zimbru...tu cred ca te-ai nascut zilele astea si nu stii de ce a fost in trecut...eu am spus a fost...ca acum normal ca nu-i daca-i batrin...

    RăspundețiȘtergere
  13. Pentru desteptul p: Frunza are 6 goluri in 25 de meciuri la nationala.

    RăspundețiȘtergere
  14. vano...eu iteleg ca eshti pre destept...dar uitete eu nam scris nimik dekit ca el e batrin si m-am alaturat cuvintelor spuse de mihai...pune-ti mintea in miscare apoi scrie ca eu ceva am scris si sint nascut pe nustiu ce planeta...Frunze era bun totu-si la cluburi, dar la nationala el a dat numai 6 goluri in 25 de partide datorita acelui fapt ca Moldova noastra e slaba in fotbal...Pentru Sandu Grecu... sa fie Moldova un grand al fotbalului makar European atunci batea Frunze mai multe ori nici nu era convocat la Nationala.

    RăspundețiȘtergere
  15. kind o sa mai discuti despre selectionata de tineret, sa ridici intrebarea de ce tinerii joaca la Tiraspol. e mare prostie. daka sar juca la chisinau cel putin jumate de stadion la sigur ca o sa fie plin. makar pe a doua arena de la zimbru, makar pe Dinamo. daka tot nu gasesc bani de kirie. mai des vorbeste despre asta.

    RăspundețiȘtergere
  16. Frunza a dat putine goluri, pentru ca dupa "titutaltura de unul din golgheterii din Romania" el venea cu aere de vedeta la nationala. bai mai bine joc cu baieti de 20 de ani de la care stiu ca o sa alerge pina la ultima putere pe teren. dekit sa joc cu toromacii acestea care joaca prin Rusia.

    RăspundețiȘtergere
  17. prostii vorbeste Kirilov. ori aduce ekipa la Chisinau ori o sa piarda le linie. el se mindreste cu 200 de oameni pe stadion? wai de capul lui.

    RăspundețiȘtergere
  18. grama
    Cand vom fi cu totii deacord cu ceea ca transnistria nu e Moldova atunci putem juca toate meciurile la Chisinau Orhei sau Balti...Dar pana ce RMN (republica MOLDOVENEASCA nistreana) este parte a Moldovei si are cetateni Moldoveni acolo, eu sant deacord cu Chirilov ca trebuie sa le dam voie sa priveasca meciurile nationalei u-21 ... dar nu mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  19. Pentru d-ul jurnalist din transnistria care a spus ca din o mie de suporteri aflati la meci doar 35 erau pentru Rusia...as vrea sa-i spun ca ar trebui deja sa stie diferenta intre spectatori-suporteri-fani...ce-i 35 au fost fani, vre-o 400 au fost suportul rus care a oftat la toate ocaziile si sau bucurat la goluri si restul (in afara de fanii Moldovei) au fost spectatori care au venit nu atat sa sustina vre-o echipa, cat sa priveasca meciul cu o bere un chips sau mai stiu eu cu nishte "semichki".

    RăspundețiȘtergere
  20. P.S. In concluzie...
    Am vrut sa spun ca nu trebuie sa interzicem meciurile in Tiraspol si nici atat sa-i aparam pe cei care vin "SA NU SUSTINA MOLDOVA"...Trebuie sa le dam in obraz celor Moldoveni de acolo care sint indiferenti la meciurile selectionatei!

    RăspundețiȘtergere
  21. bai andruska traiesti in povesti. realitatea e alta. cetateni deai tai, care traiesc in partea dreapta a nistrului, in partea dreapta, cer cetatenie rmn pentru ca au salarii mai mari, pensii mi mari si gazul e eftin. ce vreai tu de la ei? care transnistrie este a RM? lasati odata povestile si mergeti innainte. mie nu imi ajunge 7 8 meciuri a selectionatei in 2 ani de zile pe teren propriu. vreau sa vad si tineretul. pentru ca stiu ca o sa fie multi suporteri. dar sa jertvim cu reusita jucatorilor tineri pentru ca cika sa aratam fotbal la tiraspol? cui ii trebuie? ori jucam fotbal, ori facem politica. de a doua mam saturat, inseamna ca vreau fotbal kit mai mult. mai multe sanse sunt sa plec la Orhei sau la Balti ca sa vad tineretul dekit la TIraspol. trezestete la realitate.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune