Premieră la Arena

Comentarii

  1. Domnule vedetă, de ce furați din pinea lui Daghi, ofițerul de presă a FMF. Sf. Gheorghe își adeseaza mesajele FMF, dar răspundeți Dvs. Ori v-a imputernicit dl Ciobanu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna emisiune. Foarte buni invitati. Ion Carp diplomat, s-a vazut ca stie multe, dar ia ertat pe regizorii de la Botanica. Bulgarul Popov a vrut in schimb sa spuna mai multe, dar nu a putut. Cred ca in jumatate de an o emisiune cu el va iesi incendiara.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu, nu-i raspunzi lui Renita? )))))))
    Sfintul din Suruceni a lins bine la Voronin, pe urma la Pasa, iar acum la Adlan. Si peste tot pe unde a mincat, pe urma a scuipat. Oare este vreun om care nu stie cine e Valera Renita?

    RăspundețiȘtergere
  4. salut,mam uitat azi,super,da despre fotbal in sala nu faceti reportaje?

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu, mi s-a parut ca invitatii din emisiunea de ieri ascund multe lucruri de la publicul larg, raspunsurile au fost mult prea evazive. Exista o anumita frica in abordarea unor subiecte sensibile: meciurile trucate, erorile de arbitraj, relatiile nenormale intre echipe precum: Dacia-Zimbru. Poate e o impresie falsa...(?)

    RăspundețiȘtergere
  6. bravo Ion Carp...

    http://ashambra.blogspot.com/2011/10/golul-lui-cuperca-in-meciul-nistru.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Da Mircea, consider că ai dreptate. Prea multă diplomaţie şi răspunsuri evazive. Ori îşi păzesc fotoliile călduţe, ori sunt implicaţi şi ei în subiectele sensibile...

    RăspundețiȘtergere
  8. http://lovesport-asem.blogspot.com/

    asta va fi ekipa de futsal,sper sa nu ramana fara atentie,baetii se string de vreo 4 zile si simbata deja joaka in campionat!merita tot respectul!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune