Radu Rebeja şi Gabi Balint vin azi la Arena

foto: punkt.md
Selecţionerul Gabi Balint şi vicepreşedintele Federaţiei de fotbal, Radu Rebeja (foto) sunt invitaţii de azi ai emisiunii Arena, de la Publika TV, ora 22.05.
Subiectul serii este echipa naţională. Facem bilanţul preliminariilor pentru Euro 2012. Cu Balint vorbim direct de la Bucureşti, din studiourile Realitatea TV.
Spune şi tu în "comentarii" ce crezi despre selecţionerul Gabi Balint şi dacă ar trebui să rămână la naţionala Moldovei sau nu?

Comentarii

  1. Balint a reusit sa creeze o imagine pozitiva a fotbalului moldovenesc si cu toate acestea progresele inregistrate de echipa nationala sunt minime. Cred ca ar fi binevenit pentru noi daca ar ramane pentru inca o campanie preliminara, dar tind sa cred ca dumnelui are oferte mult mai avantajoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. BALINT ramiiiii.... Dupa ce a venit el s-a simtit cum s-a schimbatdesenul jocului chiar daka echipa a pierdut multe meciuri... dar nu era vina lui asa-s jucatorii nostri care nu se depun pe deplin in teren...Ar fi bine daka ramine!!!
    http://ashambra.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandu pune un sondaj : cine e pentru si cine e contra raminerii lui Balint..Orice selectioner nu ar veni ,, un joc mai bun nu va fi...Balint a construit echipa , el trebuie sa continue cu ea...
    http://afanasiimihai.blogspot.com/2011/10/moldova-georgia-pentru-10-oara.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Sandu ..te rog, adauga blogul meu in lista ta de bloguri...Mersi antticipat!!!
    http://ashambra.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu, scrie ceva mai detaliat despre sponsori FMF si ce ii impun lui Balint, sa bage in teren acei jucatori care vor acesti sponsori?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune