Steaua ca Zimbru

A rămas doar amintirea din Steaua. De la 0-4 cu AC Milan, în 1989, dar în finala Cupei Campionilor, până la 0-5 cu Maccabi Haifa în Liga Europei, în 2011, parcă n-a fost decât o zi. De fapt, de prin 89 Steaua NU e Steaua. Doar o întâmplare fericită, acea semifinală de Cupa UEFA, în 22 de ani.
La o echipă, atunci când nu merge, schimbi antrenorul. Dacă nici așa nu merge, schimbi jucătorii. Apoi managerii și din nou revii și o iei de la început. Oricum nu merge. Atunci, lucru valabil și pentru Moldova, cred că trebuie de schimbat patronul. Dacă nu merge orice ai face se schimbă capul. Pentru că peștele de la cap se-mpute. Iar Steaua pute tare. Rușine!!!

Comentarii

  1. just...mare rusine. Randamentul cred ca nu reprezinta nici a zecea parte din potentialul pe care il are fotbalul romanesc (ma refer la stadioane moderne, investitii mari si talente care nu sunt valorificate, din pacate).

    RăspundețiȘtergere
  2. http://afanasiimihai.blogspot.com/2011/10/romania-dezastru-in-europa.html
    Steaua a murit...Zimbru mai poate renaste

    RăspundețiȘtergere
  3. ei hai sa nu fim chiar asha de drastici,nu moare Steaua asha ushor shi mai ales nu de mana ciobanului...ca stelist ma gandesc ca e doar asha o perioada mai sumbra care va trece odata cu plecarea lu' jiji sau poate chiar inainte...echipele mari renasc...nu putem compara Steaua cu Urziceniul,care depindea de patron...si de Petrescu(era sa uit:)...mi-e dor de Steaua care pierdea 0-4 cu Milan...shi chiar de Steaua care pierdea 0-5 cu PSG...

    RăspundețiȘtergere
  4. Steau nu va muri dar nu va mai ajunge nici ca pe vremuri

    RăspundețiȘtergere
  5. Dacă la dânşii trebuie de schimbat patronul, la noi e necesar de schimbat tot... şi cum ai menţionat chestia cu peştele... e de dorit cu şiobanu (Ciobanu) din fruntea federaţiei !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. La noi fotbalul il strica PATRONII de cluburi. Eu asta am mentionat si cred ca toata lumea deja este la curent.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandu Grecu , si antrenori de genul STAN

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune