Victor Comlionoc și Alexandru Cojuhari vin azi la Arena

Președintele echipei Academia UTM Chișinău, Alexandru Cojuhari (foto) și fotbalistul Victor Comlionoc sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la Publika TV, ora 22.05.
Subiecte fierbinți pentru această seară, ambele legate de Iskra Rîbnița: primul cu excluderea lui Comlionoc din lot, iar al doilea cu incidentele de la meciul cu Suruceni, soldat cu 4 cartonașe roșii și bătaia primită de arbitrul Sidenco de la jucătorul Bursuc. La fel vom afla de la Radu Rebeja cine este înlocuitorul lui Sergiu Chirilov pe banca naționalei mici. 
Pune întrebări invitaților în ”comentarii”.

Comentarii

  1. Privind meciul Milsami-Nistru... Oare n-a fost blat?! E prea confuză situaţia după 10 goluri în două etape...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce cred ei despre Nistru? Se renaste Nistru din anii 2000 sau 2005? Eu foarte mult as dori sa fie asa!

    RăspundețiȘtergere
  3. intreabal pe Victor dak ii dor de nationala....:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Intrebari pentru Victor:1. ce planuri are pe viitor, va ramane in Moldova sau se va stradui sa caute echipa in strainetate?
    2.Stie ca este inca cotat pe renumitul site "transfermarkt.com" la suma de 300.000 euro, si ce parere are el in aceasta privinta...e corecta suma sau poate e mare sau mica?la cat se estimeaza el insushi?

    RăspundețiȘtergere
  5. rectific siteul se numeste transermarkt.co.uk

    RăspundețiȘtergere
  6. buna seara domnu sandu am o intrebare pu domnu alexandru cojuhari . CUM CREDETI FOTBALUL DIN MOLDOVA ESTE CORUPT SAU NU ESTE ? alta intrebare arbitrii primesc mita de la alti investitori ? si altra intrebare domnu sandu as dori sa faceti legatura cu domnu gabi stan si sa raspunda la intrebari daca ea mita de la alti investitori maia les de la cei de la zimbru chsinau? gabi stan pina cind are contract cu milsami orhei? demisia !!!!!!!!demisia !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. ma scuzi sandule dar gabi stan nu a facut pina cind nimik ca sa aduca echipa pe lok 3 macar ,ce inseamna fatarnicia asta,ca dlui spune ca noio s ajukam cu echipe d enasul nostru adica cu acdaemia mistru sa. care sunt mai jos de cit dacia si seriff .DAR MILSAMI NU ESTE O ECHIPA PU LOK 5 .....

    RăspundețiȘtergere
  8. FOTBALU NOSTRU DIN MOLDOVA DEGRADEAZA ...........

    RăspundețiȘtergere
  9. Putin timp pentru efir ai Sandu, ar fi foarte bine emisiunea sa aiba macar 60 de minute.Au fost interesanti invitatii dar mai ca nu ai dovedit sa discuti nici cu unul din ei normal, mai ales cu Comleonoc.Nici intrebarile noastre nu le-ai pus pe toate sau n-ai dorit sa le pui...In fine faci treaba buna si chiar nu inteleg de ce acestei emisiuni nu i se acorda mai mult timp pe Publika.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune