Dumitru Sandu şi Ivan Goncearuc vin azi la Arena

Agentul FIFA, Dumitru Sandu şi jurnalistul Ivan Goncearuc sunt invitaţii de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.05, la Publika TV.
Subiectele emisiunii: Statutul stranierului în Rusia după modificările făcute de Federaţia rusească de fotbal. Cum se va răsfrânge asupra naţionalei Moldovei. Şi al doilea subiect - etapa de fotbal. Vezi toate golurile.
Pune-le întrebări invitaţilor în "comentarii".

Comentarii

  1. Întrebarea e personal ţie Sandu!
    De ce şi tu şi Primovici nu aţi spus nimic despre meciul Iskra - Sheriff ? A fost totul cinstit ? Dacă DA!!! Atunci poftim ţie un comentariu a unu suporter Rîbniţean : " Ну и после пенальти, болельщики стали уходить со стадиона в знак протеста, кричали хором "Дачия" (не чемпион, а как противовес, что будем болеть за Дачию, чем за такой "свой" приднестровский Шериф). Ну и полстадиона кричали "продажный судья"."

    Aştept răspunsul cu multă nerăbdare!=)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vasea, sper ca nu ma acuzi ca as face jocurile Sherifului.
    Eu nu raspund de materialele lui Miroslav Primovici. Despre mine pot sa spun ca prima data aud despre reactia suporterilor din Ribnita. O sa ma interesez si daca o sa am informatii voi scrie si despre asta.
    Pentru mine meciul Iskra - Sheriff este cel putin la fel de suspect ca si Zimbru - Milsami. Eu chiar as spune mai mult: unele lucruri necurate se fac acum fara ca antrenorii si conducerea sa stie, adica direct cu jucatorii. Iar uneori chiar fara echipa adversa, adica direct cu arbitrii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intrebare pentru invitatul tau, Sandule !!! AGENTUL FIFA - DUMITRU SANDU ESTE UN AGENT RATAT VAI DE TRANZACTIILE LUI, A NENOROCIT UN BAIAT CAPABIL IN ACEST GEN DE SPORT, OLEG ANDRONIC, UNDE JOACA ACUM OLEG ANDRONIC ? UNDE L-A DUS ACEST TIP DUMITRU SANDU PE OLEG ANDRONIC ? L-A DUS IN LIGA A TREIA A GERMANIEI, IN AMATEUR LIGA DIN IULIE PANA IN NOIEMBRIE UNDE A FOST ACEST BAIAT BINE DUPA MECIUL AMICAL ZIMBRU - CEAHLAUL, EL A JUCAT CU BANDAJ IN ACEL AMICAL INCHEIAT 1-1, A FOST DOUA LUNI ACCIDENTAT, IAR APOI A NENOROCIT BAIATUL SA-I FIE RUSINE ACESTUI IMPRESAR

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnului Sandu, te rog sa-mi raspunzi...Cum poate fi meciul dintre Zimbru si Milsami la fel de suspect ca si meciul Iskra-Sheriff? Ce au in comun aceste echipe din partea dreapta a Nistrului si cate au acelea din stanga?Paremi-se ti-am mai scris dumitale despre aceea ca nu analizati la fel de dur si drastic meciurile care dupa parerea multimii sunt trucate, si anume puneti accent pe cele din Chisinau....de ce?
    Sunt un simplu suporter si mie chiar nu-mi e de inteles,cum Seriff-ul este trecut cu vederea de catre jurnalisti....aci ori si Dacia si nistrenii vand si cumpara...ori nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sandu nu zic că faci jocurile cuiva, dar dacă scrim apoi scrim despre toţi! Dar nu aşa că aici scrim da aici nu prea vreu sau m-am făcut că nu am văzut! Asta e specialitatea voastră să aduceţi tot adevărul dar nu parţial şi pe achipuite!

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnului Sandu...sunt sigura ca ve-ti contacta pe cineva de la Milsami...intrebati daca vor face o cerere catre Comitetul de Competitii si Disciplina privind arbitrajul "corect" a lui Sidenco referitor la meciul Zimbru-Milsami...

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai da prosti mai sunteti acei care credeti ca meciul a fost dat sau ca ar fi platit Shishkanov arbitrii. Voi sunteti la curent ca jucatorii zimbrului nu si-au primit salariile de 3 luni???si in general toata lumea care lucreaza la stadionul zimbru. Inca sa zica multumesc conducerea ca baietii eshtia mai vin la antrenamente, ies la joaca si inca se prezinta bine in teren. Totusi, majoritatea au familii si sa nu primesti atita timp salariul apoi cum poti sa iti intretii familia. Dar voi timpenii indrugati aici.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sandu, de ce nu inviti pe nimeni de la Federatie? Interesant este pozitia FMF. Stiu ca nu-l iubesti pe Ciobanu, dar cred ca ar trebui sa-l inviti si pe el sa vorbeasca

    RăspundețiȘtergere
  9. sandu eu sint tatiku lu oleg andronic daca dorit sunatima 079166294 ....nicolae

    RăspundețiȘtergere
  10. http://afanasiimihai.blogspot.com/2011/11/6-echipe-0-goluri.html

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune