FC Dacia ameninţă presa: Îi vom stopa radical pe cei care ne pun clubul într-o lumină proastă!

De ce tac muliganii care se consideră jurnalişti sportivi după comunicatul de presă insultător apărut pe saitul oficial al FC Dacia? Miroslav Primovici a spus pe blogul său foarte bine, vezi AICI. Deşi nu m-am simţit vizat personal de debitările Zinei şi a fostei eterne rezerve de la Agro, ţin neapărat să le răspund în calitate de jurnalist, pentru că în finalul comunicatului, cei de la clubul care a câştigat titlul aşa cum l-a câştigat, ştie toată lumea, mai întâi ameninţă că astfel de încercări de a pune clubul nostru într-o lumină proastă nu vor fi lăsate fără atenție, ba din contra, vor fi stopate în mod radical, apoi reamintesc "reprezentanților mass-media, că jurnalistul - este persoana, activitatea profesională a căreia constă în acumularea, prelucrarea și publicarea informației, care este bazată pe dovezi concrete, și nu pe acuzații nefondate. Stimați jurnaliști, nu uitați să respectați normele etice a profesiei dumneavoastră.  În timpul liber citiți codul deontologic al jurnalistului, la sigur veți descoperi lucruri noi."
Dragă Zina şi ceilalţi despre care am scris ieri: nu vreau să atrag atenţia la zecile de greşeli gramaticale pe care le-aţi comis într-un comunicat de 2 aliniate (vezi că nu zic de "2 bani" ca şi voi). Într-o zi, când veţi ajunge ca şi mulţi dintre foştii voştri colegi, pe dinafară, veţi vorbi altfel. De fapt, mulţi dintre voi deja vorbesc în particular de banii pe care nu-i văd cu lunile şi despre multe alte lucruri anormale. Oficial, însă, continuaţi să vă ţineţi cu ambele mâini de posturile pe care le ocupaţi abuziv. Spun abuziv la figurat, pentru că voi NU veţi mai ocupa aşa posturi niciodată în viaţa voastră, la niciun alt club din lume.
Aşadar, Zina, tu spui că "Dacia demonstrează un fotbal spectaculos. Un joc demn de campioni, însă anumitor persoane nu le convine acest lucru, din acest motiv aceștia încearcă să ponegrească victoriile noastre prin reportajele sale de doi bani." Concret. Cine şi cum ponegreşte? Ceea ce spui tu e apuşoară. Eu personal am spus la emisiunea de acum 10 zile că Dacia are cel mai bun joc din campionat. Dovada o găseşti AICI. Iar dacă te referi la materialele apărute după meciul cu Zimbru, atunci ceea ce spui tu e şi mai aberant, atâta timp cât 99% din presă doar a constatat plecarea suporterilor, care, anume suporterii au considerat că meciul Dacia - Zimbru a fost blat. Şi nu e de mirare atâta timp cât cele 2 cluburi se bazează împreună. Mai mult decât atât, după atâtea blaturi câte s-au făcut la noi nu e de mirare că oamenii nu mai cred într-un joc curat, chiar dacă se joacă într-adevăr pe bune. 
Mai departe, Zina, tu spui "Presupuneri, păreri subiective, îmbibate de invidie față de „Dacia" - este tot prin ce se caracterizează materialele acestora. Nici un fel de dovezi - doar vorbe goale, îndreptate spre crearea unei imagini negative a clubului nostru.". Care invidie, Zina? De ce un jurnalist ar fi invidios pe Dacia? Unde-i logica? De fapt, de unde logică?.. De ce, mă rog, cineva ar avea nevoie să creeze o imagine negativă unui club atât de curat? Iar dovezile vor veni, cu timpul, pas cu pas. Şi mă tem că cei care vor răspunde vor fi cei cu semnătura, nu cei care stau în spate şi trag sforile. Te-ai băgat Zina într-un război care nu este al tău. Ţi-am spus asta şi la telefon când te-am invitat la emisiune. Şi ai fost de acord cu mine. Însă a doua zi ai scris altceva pe sait. Făţărnicie sau prostie? Ce e?   
Şi în final, voi ţine cont de "reamintirea" din comunicatul Daciei. Dar le recomand şi celor de la Dacia să se gândească bine de ce suporterii nu mai vin la meciurile celei mai bune echipe din campionat? Probabil că valoarea unei echipe se vede în Europa, nu în meciurile cu Suruceni şi Găgăuzia. 
Şi punctul: NU MAI AMENINŢAŢI PRESA. Este un sfat prietenesc pentru cei de la FC Dacia şi FC Zimbru. 

Comentarii

  1. Domnu' Grecu, daca era sa cititi atent acel comunicat de presa al Daciei, era sa observati ca el a fost scris cu dedicatie speciala si cei vizati au inteles ca despre ei e vorba, nu inteleg cu ceva v-a intepat pe Dvs. acest comunicat.
    Apoi, de ce va adresati catre Doamna Zinaida? Oare ea scrie comunicatele de rpesa la club, oare intra in atributiile unui presedinte sa scrie comunicate de presa? El poate sa controleze acest proces, dar nici decum sa scrie.
    Apoi ce are eterna rezerva la Agro? Suna a atac la persoana, ce are calitatile de fotbalist a unui om, cu calitatile sale de conducator?
    referitor la dovezi, domnu' Grecu, Dvs. sunteti unul din cei care spune de blaturi de aproape un an de zile, in loc sa bateti apa-n piua, poate intr-adevar ati scoate l aiveala niste dovezi, sau e mai usor de zis ceva, decat sa argumentezi?
    Si ce faceti Dvs pentru ca suporterii sa vina la meciuri? Corect nimic, ba din potriva ii faceti sa stea departe de stadion prin asemenea articole. "Unde-i logica? De fapt, de unde logică?" De ce nu spuneti un cuvant de relatiile Sheriff si Tiraspol?

    RăspundețiȘtergere
  2. kit de paradoxal nu ar parea, dar are dreptate si Sandu si autorul comentariului de mai sus, e clar k meciul o fost blat ceea ce se si stia si innainte de meci, k dovada e situatia din clasament, alta o fost situatia la inceput de campionat kind meciul sa jucat pe bune, dar si postolache are dreptate kind spune de relatiile sheriff- tiraspol, de ce despre ele nu se scrie la fel?????????

    RăspundețiȘtergere
  3. Se pare ca Dl. Grecu impreuna cu prietenul sau primovici (sluga Sherifului), motivind prin nobile intentii, pe care nu le pot proba, duc o campanie camuflata pe alocuri, de defaimare a clubului Fc Dacia. Grecule vino odata si tu cu probe, fii barbat(daca poti) si spune pe fata, dovedeste cum stau lucrurile, pt ca te vad agitynd apele si tot revoltindu-te, dar degeaba...
    te-ai luat si tu de Zina pt ca reactionat si a incercat sa-si apere interesel Clubului pe care-l conduce... Bai baiete, fii Tare si ia-te de Adlan Shishanov sau de altii la care crezi tu ca trag sforile, atunci te va lua lumea in serios, altfel esti doar unul mic care face galagie, acolo in cusca lui...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca v-ati luat brei de Sandu? Pravda glaza kolit? E usor sa scrii comentarii in anonimat. Dar cine are curaj ca Sandu sa iasa si sa spuna deschis in ochi ce si cum? Cine dintre voi? Sau citi jurnalisti ca Sandu mai avem? Eu zic ca nici unul. Fotbalul moldovenesc se tine pe citiva fanatici ca Sandu, ca demult mureati, bai, hoiturilor, anonimi ananisti ce sinteti.

    Sandu, nu asculta ce spun slujile ingushului. Da-le la bot ca sa-si stie locurile, mama lor de nulitati.

    Nicu Tires

    RăspundețiȘtergere
  5. Care blat uitativa la clasament diferenta de victorii,Zimbru la nivel cu Olimpia,Tiraspol.Ce Dacia toate 12 victorii la cumparat ori Zimbru le vindut pe 8 meciuri.Sandu tot respectul dar suporterii sunt suporteri nu sunt totdiauna corecti

    RăspundețiȘtergere
  6. Fotbalul se "tine" cu fani si bani, nu cu kkturi si niorlaiala...

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. nicule, ii faci un favor lui sandu cu asa comentarii dar totodata arati si un pic din "prostia" ta, daca esti asa de corect,de ce nu ii spui lui sandu sa scrie la fel si de transnistreni, acolo mereu va fi blat, pe kind la chisinau doar atunci kind e clara situatia in clasament, dovada fiind si primul meci in care o invins zimbru, asa k fii corect pina la urma, altfel pari a fi tu o nulitate si cu nume inca :)
    PS: ma chiama radic daca ceva

    RăspundețiȘtergere
  9. am citit comenturi si mam ris,ms voua,acuma la tema,anonimul penultimul nu vb asa prostii ca sandu de tine nu so aninat taran prost,da sa vb de blaturi,intre sheriff si tiraspol nui blat fiindca patronul sherifului e a lui si tiraspol,si sheriff cistiga puncte numai cu tiraspo,dar dacia a cistigat puncte cu sfintul gheorge si cu olimpia la care chisiliov a declarat anul trecut ca olimpia ii va da daciei puncte in campionat pe cind dacia ii va ajuta pe olimpia in cupa,sheriff a pierdut campinatul din cauza arbitrilor care erau cumparati de adlan si iau ingropat pe sherifi in multe meciuri,sheriff a pierdut si anul acesta puncte din cauza arbitrilor pe cind la dacia e tot normal si nici un arbitru nu gresesc impotriva daciei,si asta ii logic ca meciul dintre dacia si zimbru a fost blat,logic ghinditiva la zimbru au absentat 8 jucatori de baza,pizdet si safpadenie inainte de derby si inca cu dacia,apropo aducetiva aminte la un meci din campionat a lui daciei pe stadionul zimbrului cind in vip loja statea adlan da zina statea intrun colt singura,faceti si voi concluzia,dacia este a lui adlan da pe zimbru el a luato fiidca ea are baza sportiva de care dacia si adlan duceau lipsa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cineva crede ca Ciornii nu vrea rezultate si investeste ca nare ce face cu banii.Nu cred asa ceva.Zimbru nu este echipa care da usor meciul.Atunci criticati arbitrii ex.Romania.De parere ca antrenor ca Dobrovolshii la moment in R.Moldova nu este nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  11. Adlan Siskanov este cea mai mare problema a fotbalului nostru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Zina sau Sandu se hirjolesc tot din cauza lui Siskanov, acest ingush care a venit la noi in tara si ne face sa ne dusmanim intre noi, iar el face bani din meciuri trucate. De ce tace politia? Uitativa citi politisti stau in loja la meciurile Zimbrului sau a Daciei si o sa intelegeti.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu inca nu mi-am expus parerea despre cei care posteaza anonim? Atunci ascultati: ANONIMUL ESTE UN SPECIU DE OM, RATAT IN MAJORITATEA CAZURILOR, CARE POSTIND ANONIM POATE SA SPUNA TOT CEEA CE NU ARE CURAJ SA SPUNA DIN NUMELE SAU. ANONIM MAI POSTEAZA SI CEI DESPRE CARE ESTE ARTICOLUL, CARE SE APARA ASTFEL, CHIPURILE FIIND APARATI DE ALTCINEVA. INTR-UN CUVINT - RATATII.

    Sandu, ai observat ca comunicatul de ieri de pe siteul Daciei difera foarte mult de cel de azi. S-au mai corectat din greseli si au disparut citeva fraze esentiale, cum ar fi cea in care se spune ca "jurnalistii scriu la comanda noii conducerii a fotbalului moldovenesc". De ce crezi ca s-au scos unele fraze, ca de greseli e clar ca le-a corectat cineva mai carturar?

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.youtube.com/watch?v=m1Esu1BjUYE&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  14. daca va saturati de fotbal treceti la futsal)

    http://lovesport-asem.blogspot.com/

    va rog sa votati sondaju!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nicu, am vazut ca astazi era deja modificat continutul comunicatului de ieri :))). Apropo, Miroslav probabil de asta ridea, de noii conducatori ai fotbalului moldovenesc.

    RăspundețiȘtergere
  16. Este de ajuns sa scrii ceva ce nu le place jegilor ca imediat dau comanda fas. Corect ai spus ieri ca asa marionete nu merita decat trimisi in pm. Iar Sishkhanov trebuie alungat din tara, eu demult am spus asta.
    Domnului Grecu un Bravo ca de obicei i-a atins pe blatisti.

    RăspundețiȘtergere
  17. Hamaitura in zadar.. nimic concret .. nimic nou...!

    Iar privind dintr-o parte... mai ales moldfootball care a fost atins direct in comunicatul Daciei atunci e evident ca conducerea Daciei are dreptate.. ca is jurnalisti de 2 bani care scriu numai la comanda.. daca sunt platiti e bine si frumos.. daca nu ... atunci ei sunt gata sa schimbe shi realitatea pentru a strica imaginea cuiva!Tema asta e atit de epuizata ca nu-i interesant sa citesti..
    Dacia acum confirma cu cel mai scump, cel mai bun lot, cel mai frumos fotbal si tot ce se vorbeste ii ZERO !!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune