Ham-ham

Dacă nu ştiam cine de fapt conduce la cele 2 cluburi-surori, după declaraţiile apărute pe cele 2 site-uri oficiale ieri, aveam să scriu următoarele: Miroslav Primovici spune că a râs când a citit. Eu zic că nu e de râs. E strigător la cer cum îşi permit nişte analfabeţi, nişte jafuri apărute de nicăieri, oficial, conducători de club, cum îndrăznesc să ameninţe presa că o vor pedepsi pentru faptul că a reflectat adevărul. 
Numai că, întâmplător sau nu, cunosc foarte bine cum stau lucrurile. Ştiu exact cum ştie toată lumea fotbalului de la noi că la cele 2 cluburi există un singur conducător, iar ceilalţi sunt doar nişte căţeluşi, care răspund cu promtitudine la comanda "aport", "sideti", "fas", etc. Aşa că nu vă supăraţi pe ei pentru că sunt din talpă. Zero onoare, zero demnitate. Şi totuşi, cât de pervers trebuie să fii ca să faci asta?

Comentarii

  1. Nu e vorba de perversitate, ci mai curând de prostie. Ar putea să facă o echipa buna, decât mai multe şi (foarte) proaste. La ce folos îi serveşte că obţine titlul de campion, dacă tot rămân codaşii Europei. Mult timp nu o să dureze situaţia asta, anticipez presiuni din parte organismelor internaţionale care vor impune un joc fair play.

    RăspundețiȘtergere
  2. http://afanasiimihai.blogspot.com/2011/11/s-redeshis-circul-in-rm-numit-zimdacia.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi cine e de vină ? Eu zic, iarăşi, Federaţia !!! Să ia măsuri, la naiba !!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune