Petru Efros şi Adrian Bogdan vin azi la Arena

Agentul FIFA, Petru Efros şi antrenorul naţionalei, Adrian Bogdan sunt invitaţii de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.05, la Publika TV. 
Subiectul programului: echipele naţionale. Vom analiza prestaţia naţionalelor Moldovei, de la juniori până la echipa mare, care a pierdut acum 2 zile ultimul meci din acest an, 0-2 cu Georgia. Comentăm debutul lui Alexandru Curtianu pe banca naţionalei de tineret, 0-5 cu Portugalia şi rezultatele lui Sergiu Cleşcenco la echipele de juniori, mai ales că naţionala U19 participă în aceste zile la turneul preliminar pentru Campionatul European, având 2 înfrângeri după 2 meciuri, 0-3 cu Olanda şi 0-4 cu Croaţia, fără şanse la calificare.
Te aştept la ora 10 seara, la Publika. 
Pune-le întrebări invitaţilor în "comentarii".

Comentarii

  1. Buna ziua Petrovici. E timpul sa luati DVstra selectionata Moldovei. Cu DVstra pe banca orice jucator poate da maxim ce are mai bun.
    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca vi s-ar propune functia de selectioner al nationalei ati accepta oferta??????

    RăspundețiȘtergere
  3. Pleaca sau nu d-ul Balint de la nationala? Daca da cine sint candidatii pentru a-i lua locul?

    RăspundețiȘtergere
  4. Marele analist Petru Efros, mai tineti minte declaratia :``E un antrenor fricos. Iar în Rusia, fără un om puternic alături, îi va fi foarte greu. Doar valizele îl pot salva”? Era vorba despre Dan Petrescu ! Vad ca l-au salvat valizele......dar de bani......asta arata cat de specialist esti tu

    RăspundețiȘtergere
  5. D-ul Efros ati dori dumneavoastra sa antrenati selectionata under19,si o intrebare pentru bogdan,daca se va duce domnul balint dumneavoastra veti raminea la selectionata?

    RăspundețiȘtergere
  6. D-nule Efros ati dat vreodata mita?

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandu, buna ziua! As dori sa-l intrebi te rog pe domnul Bogdan ce candidati pentru portari mai are nationala din astia exotici(cum ar fi Ghenadie Mosneaga, de exemplu) si cum i s-a parut prestatia lui Artiom Gaiduchevici la meciul cu Georgia. Mersi mult si o emisune spectaculoasa. La revedere.

    RăspundețiȘtergere
  8. In campionatul intern avem cazuri de meciuri trucate ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Intrebare pentru d. Efros: Ce face în continuare Viorel Frunza daca isi gaseste echipa si despre posibila preluare a dvs postul de antrenor la echipa din campionatul Kazahstalui.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sandu emisiunea a fost foarte buna, fara ghilimele...dar cand faci efirul mai lung ?pentru ca oamenii pasionati de fotbal au in tara noastra doar emisiunea ta?
    P.S. Pe Efros cheamal cat mai des...omul spune lucrurilor pe nume.

    RăspundețiȘtergere
  11. cum poate bogdan sa spune de testimitanu ceva nu asa daca-i sinu lui?

    RăspundețiȘtergere
  12. Domnule Bogdan ..ce se mai aude cu brandu cu articole pentru portari????

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune