Tyson la Chişinău

I-a ajuns şi lui rândul. Din primul om de pe planetă, acum 25 de ani, s-a transformat într-un mikiduş, care cântă pe la vecerinci private, organizate de cei pentru care banul n-are valoare atunci când e vorba de mofturi personale.
Lumea vorbeşte prin Chişinău că fostul campion mondial al greilor, Mike Tyson va poposi curând în capitala noastră. Nu pentru a boxa cu Şoltoianu, ci pentru a susţine un recital muzical la o tusofkă privată. 
Pentru mine e dureros faptul că, odată idol a milioane de copii, printre care şi eu, Iron Mike a ajuns în asemenea hal. Mai bine venea să dea o lecţie la box la şcoala din Grimăncăuţi, să stea lângă tinerii pugilişti şi să le spună ce a făcut bine şi ce nu. Pentru că a avut destule păcate, poate la fel de multe ca şi valoarea de sportiv. Din păcate un MTS sau o federaţie de box de la noi nu are bani sau nici interes să plătească prezenţa unei figuri care a marcat istoria sportului mondial. În schimb au alţii, care-l aduc în Moldova pentru distracţii. Să facă o poză cu el şi să apară ulterior în toate revistele de fiţe pe care le citesc puştoaicele în timpul orelor de mate şi le cumpără cei care plătesc să apară acolo.  
Vezi în imaginile de mai jos cine a fost Mike Tyson.

Comentarii

  1. lui Şoltoianu ?! Mai degrabă lui Filat (şi lui Lupu, Ghimpu etc.) i-ar da vreo două !!!

    Sandule, scrie şi ceva despre meciul de poimâine a lui Bute !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu cu Tyson acesta(sa dea Domnul sa fie vre-un concert public))..Ati spus nu de mult ca dupa derbiul capitalei o sa incercati sa invitati la Arena Publica pe cineva de la Dacia.Poate o invitati pe doamna presedinte..)Nu de alta da cam de mult(niciodata pare-se)la Arena n-a fost vre-o prezenta feminina..

    RăspundețiȘtergere
  3. Slavic, presedintele Daciei, Zina Jioara a mai fost la Arena.
    Am invitat-o acum 2 zile. Astept un raspuns de la ea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ar fi bine să accepte.Astfel am afla si noi detalii despre sărbătoare:cine cintă,unde cintă,p\u cine cintă...Desi p\u mine cuvintele PRESEDINTE si DOAMNA sint practic incompatibile,tre'să recunosc că,de cind doamna Zina Jiara a devenit presedinte la Dacia,acolo lucrurile merg strună.

    RăspundețiȘtergere
  6. crezi ca Tyson duce lipsa de bani> nu cred sa primeasca tare mult pentru " vecerinci"..nici de body-goard asta nevoie n-are...in tinerete ii batea pe ambii klictko odata

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Zina a refuzat amabil sa vina la emisiune. O inteleg...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu prea o inteleg...Daca venea,işi promova evenimentul de pe 12 noiembrie - aflam şi noi detalii,incepea sărbătoarea!!Iar dumneavoastre domnule Grecu trebuia sa-i promiteţi că nu veţi pune intrebări tăioase - se apropie sărbătoarea totuşi.

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna, Sandu! Daca nu vine doamna Jioara, mai inviti pe cineva de la Dacia? Igor Ivanovic ar asigura o emisune cel putin interesanta iar de la Ghenadie Orbu, emblema si viata Daciei, am afla cu siguranta lucruri si detalii curioase.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune