Veaceslav Manolachi şi Victor Florescu vin azi la Arena

foto: sports.md
Preşedintele Federaţiei de judo, rectorul Universităţii de Stat de Educaţie Fizică şi Sport, Veaceslav Manolachi şi unul dintre cei mai mari judoka din istoria Moldovei, Victor Florescu, sunt invitaţii de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.05, la Publika TV.
Subiecte care vor fi abordate: problemele sportului moldovenesc înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra, bugetele federaţiilor sportive, infrastructura sportivă din Moldova. 
Vorbim şi cu reprezentanţii Moldovei la Paris, unde se defăşoară Campionatul Mondial la haltere. 
Nu vor lipsi nici subiectele fierbinţi. Rămâi conectat pe Publika.

Comentarii

  1. Manolache, ultimul timp, cam o ia razna!

    RăspundețiȘtergere
  2. Manolachi e cel mai bun conducator din sportul moldovenesc. Iar daca va spune pe fatsa ca voi furati nu inseamna ca o ia razna. Manolachi - presedinte!

    RăspundețiȘtergere
  3. da SANDULEI copilul acesta trebuie de sustinut...............http://www.gicuandronic.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. ada copiii de acestea la emisiunie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut Sandu! pana azi n-am comentat nicioadata nimic pe blogul tau, dar acum m-ai enervat, ca cica nu vrei sa vorbesti nimic azi la Arena despre fotbal ca vezi fotbalul nostru nu e curat, dar ce doar acum el a devinit murdar? de ce dupa meciul Sheriff-Tiraspol n-ai protestat?, de ce nu ai fost solidar cu fani daciei? dupa meciul Zimbru-Dacia 3:1, te inteleg ca esti fan al echipei zimbru, dar nu toti sunt fani ai acestei echipe si nu ar trebuii sa protestezi doar atunci cand ceva nu iti convine si mai ales in asa mod....mda, vreau doar sa-ti zic ca sunt oameni care au asteptat emisiunea de azi, ca sa vada si ei ceva noutati despre fotbabul nostru, reportaje de la meciuri, ceva comentarii, dar na, tu ai hotarat..., doar pentru faptu ca zimbru tau a pierdut. Nu uita ca tu in primul rand esti jurnalist si fati treaba asa cum stii sa o faci si doar apoi esti fan(suporter) al unei echipe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Господин Греку, а почему вы обошли вниманием матч "Дачия" - "Зимбру". Я разочарован.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune