Vezi cine scuipă pe toţi suporterii



Un reportaj realizat de Dumitru Stoianov (Publika TV).

Comentarii

  1. Dacia are tot,nu si antrenor...Oare unde-s ochii conducerii??Oare asta le e strategia de aducere a spectatorilor pe stadion,de care vorbeau cu mare fast la inceputul sezonului?...Chiar daca a si fost blat la acest meci,nu inteleg ce fel de blat o fi putut fi...Ca sa cedeze Zimbru jocul,ar trebui mai intii ca echipa chiar sa joace..!Dar spectatorii ca spectatorii,sint multi si cu multe pareri,dar sa-si permita un antrenor sa spuna in fata presei ce si-a permis Dolboiovski..??ASA DOAMNELOR SI DOMNILOR DE LA DACIA NE ATRAGETI PE STADIOANE???In schimb Stroienco,de care multa lume spune ca nu-i antrenor p\u Zimbru,a procedat foarte demn.Nu cred ca-i numai vina lui ca jucatorii CHIAR sint foarte slabi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dobrovolschi n-am ochi sa-l vad eu consider ca el pe moldoveni nici n-are ochi sa-i vada luia dai bani si el o scuipa si pe mam-sa. in privinta la meci nici nustiu in cine sa cred dintr-o parte il cred pe Balasa din alta parte fanii nu o fac aiurea aceste fapte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sandule, îl lăudai pe Dobrovolski acum unul-două articole... Pentru mine e cea mai tâmpită persoană din sport pe care a dat-o Moldova vreodată.
    Un campiona ar trebui să fie mai întâi om !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un antrenor bun acest Dobrovolshii si ca futbolist la fel.Ca om...nu poti avia numai calitati perfecte.La moment mai buni ca el nui nimeni.Joaca la rezultat cu echipa.Daca un antrenor va asculta suporterii va ajunje linga ei pe tribune.Asa a fost Dobric totdiauna.Bravo Dobric.

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate ar fi mai bine ca cu presa sa discute Alexandr Camaldinov,a mai facut-o de citeva ori si a fost altfel...

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna, Sandu! Cine vine azi la arena?

    RăspundețiȘtergere
  7. Dobrovolschi ramane inconfundabil. Domnule Sandu, cand il invitati la Publika ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Pe Dobrovolski il astept oricand la Arena. Are usa deschisa mereu

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune