Balint out. Vine un moldovean?

Așa cum am prevăzut aici, pe blog, Federația de fotbal nu i-a prelungit contractul lui Gabi Balint și va anunța numele noului antrenor la începutul anului viitor, așa cum a declarat Pavel Ciobanu aseară, la Arena Publika. Ce vă pot spune sigur este că acesta NU va fi Vladimir Liutîi, așa cum a sugerat cineva din presa noastră. 
La fel, cum am mai spus tot aici, noul selecționer va fi în proporție de 95% moldovean. 
Rămâne de văzut cine va fi acesta, pentru că acum avem candidați mai mulți decât oricând. 3 dintre aceștia au fost nominalizați aseară de președintele Federației. Aceștia sunt Alexandru Mațiura, Emil Caras și Alexandru Spiridon, cu care Pavel Ciobanu va discuta personal. De altfel, șeful de la Federației a mai pronunțat la Arena și numele lui Vlad Goian de la FC Tiraspol.
Alții pe listă ar fi Ion Caras (marea surpriză), dar și 2 reprezentanți ai noului val - Testimițanu și Curtianu. 
Totuși pe adresa Federației vin și vin noi CV-uri cu antrenori de peste mări și țări. Nu este exclus ca unul dintre ei să cadă tronc la inimă șefilor de la FMF și să avem parte de o nouă surpriză, mai ales după ce astăzi, Federația a anunțat oficial că s-a despărțit de Balint. 
Pentru a-i ajuta pe cei de la FMF în alegerea selecționerului, vă propun să participați la sondajul de alături, în care să votați ce antrenor doriți la Națională, străin sau moldovean. Iar în comentarii puteți să dați și nume.  

Comentarii

  1. Ion Testimitanu e cea mai buna candidatura

    RăspundețiȘtergere
  2. Ion Caras si linga el unul tinerel...Tabanov sau Popescu,e o solutie optimala.Putini bani 'azart'si orgoliu.forza Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am nimic impotriva lui Ion Testimiteanu sau Curtianu dar ei ar trebui sa mai aiba ceva practica si asta ar fi tot in folosul lor...este echipa de tineret la succesele careia ar putea contribui Curtianu, Testimiteanu cred ca nu a fost rau ca secund...Despre Goian cred ca nici vorba nu poate fi...Spiridon,Caras sau Matiura astia ar fi mai buni...

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am nimic impotriva lui Ion Testimiteanu sau Curtianu dar ei ar trebui sa mai aiba ceva practica si asta ar fi tot in folosul lor...este echipa de tineret la succesele careia ar putea contribui Curtianu, Testimiteanu cred ca nu a fost rau ca secund...Despre Goian cred ca nici vorba nu poate fi...Spiridon,Caras sau Matiura astia ar fi mai buni...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ionica Testemitianu cel mai bun ,are ambitie este un antrenor pe care il vor iubi si il vor intelege atit jucatori cit si oamenii de fotbal,trebue sa i se acorde o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Leonid Kuciuk ar fi un antrenor foarte bun. Cunoaşte bine situaţia din campionatul intern. A atins performanţe remarcabile cu Sheriff în 2009/2010 când s-a calificat în Europa League şi a reuşit să obţină 5 puncte (maximul de puncte pe care l-a obţinut o echipă moldovenească în cupele europene.

    RăspundețiȘtergere
  7. Leonid Kuciuk ar fi un antrenor foarte bun. Cunoaşte bine situaţia din campionatul intern. A atins performanţe remarcabile cu Sheriff în 2009/2010 când s-a calificat în Europa League şi a reuşit să obţină 5 puncte (maximul de puncte pe care l-a obţinut o echipă moldovenească în cupele europene.

    RăspundețiȘtergere
  8. Stefan Stoica. Cunoaste bine Campionatul Moldovei si a dus FC Milsami in Europa League. Un antrenor foarte talentat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune