Bilanţul Diviziei Naţionale la ARENA (video)

Comentarii

  1. Trebuia sa il intrebati pe Senior Chirinciuc ce scor a fost in meciul cu academia!!! si parerea lui foarte putin conteaza..atit timp cat locul echipei sale este cel mai jos ;) Si Sandu nu trebuie fiecare care vine in emisiune sa spuneti cai cel mai bun si cea mai buna echipa..aveti o verticala pentru ca asta caracterizeaza un barbat. dar nu sa va lingusiti la fiecare invitat care vine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Academia e cea mai slaba echipa din campionat. Chirinciuc a spus drept ca o sa retrogradeze Acvademia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Academia, Sfintul Jora si Rapid sint pe ultimele locuri reale. Costuleni pe locul 9

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe Sfintu Jora o sa-l tirie siska sa nu retrogradeze, ca sa nu se distruga cooperativa. Pacat ca Federatia nu-i retrogradeaza pe toti cei care fac blaturi. Ar trebui sa inceapa cu Dacia si Zimbru

    RăspundețiȘtergere
  5. Costuleni si Rapid vor retrograda... este evident ca sunt cele mai slabe echipe din DN.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sandu chiar te lingusesti dea binelea... daca era shi presedintele Academiei in studiou precis nu spunei ca Academia e cea mai slaba echipa.))) Lol

    RăspundețiȘtergere
  7. eu zic ca rapid si sfintul gheorghe retrogradeaza



    http://afanasiimihai.blogspot.com/2011/12/la-costuleni-se-asteapta-schimbari.html

    RăspundețiȘtergere
  8. nimeni nu va retrograda şi anul acesta fiindcă Divizia A nu are echipe de nivel DN, deci toate vorbe despre retrogradare nu au sens

    RăspundețiȘtergere
  9. Sandu Grecu , atunci cand te irita careva si nu ii poti raspunde cu argumente, preferi sa jignesti , ceea ce nu este un lucru bun din punct de vedere profesional . Dar nu ma voi opri la acest lucru minor ci iti voi aduce anumite dovezi in care iti voi demonstra amatorismul de care dai dovada.
    In jurnalism, in momentul in care ai o informatie trebuie sa o verifici de la mai multe surse, tocmai pentru a confirma sau a infirma acea informatie. Pasul urmator este sa te documentezi asupra subiectului . Prefer sa ma opresc deocamdata aici si sa iti aduc si argumente la cele scrise mai sus.
    Il aduci in emisiune si incerci sa il promovezi la nationala pe Lilian Popescu , vreau sa cred ca intr-un mod strict jurnalistic si ca nu ai nici un interes.
    Acum cateva zile postezi un articol in care pe o lista de cateva posibili antrenori ai nationalei era si numele lui Ion Testemitanu.
    Domnule Sandu Grecu , tin sa iti dau o informatie: nici unul dintre cei doi nu au cum sa fie antrenori principali la echipa nationala si la nici o echipa nationala in acest moment. De ce?
    Foarte simplu : nu au licenta PRO , domnule Grecu . Ba mai mult, in mod logic si normal nu ai dreptul sa antrenezi in prima liga in nici un campionat din Europa . La noi in Moldova se merge deocamdata pe derogari ca daca nu , ar fi dezastru.
    Asa ca domnule Grecu intre cei care erau posibili candidati , unii nu au nici licenta A luata , dar Pro.
    Ar fi interesant sa investighezi asemenea lucruri pentru ca ai descoperi lucruri deosebit de interesante.Asta numai daca te intereseaza. Daca nu, promoveaza la nationala pe cine vrei tu ca e numai praf in ochii cititorilor.
    Succese!
    Am uitat sa ma semnez pentru ca nu am putut mai jos: numele meu este Manescu

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnule Manescu. TU MINTI si duci lumea in eroare. Sau poate ca nu stii. Nu exclud nici asta. Desi cred ca ai alt nume si chiar ne cunoastrem personal, departe de mine gandul ca ai fi vreunul dintre cei frustrati, care nu au curajul sa vorbeasca fata in fata.

    Orice antrenor, care se afla in proces de studiere pentru Licenta Pro are dreptul de a antrena orice echipa, inclusiv cea nationala. Dovada este Curtianu, care antreneaza nationala de tineret. De ce n-ar putea antrena si echipa mare? Logic sau nu? Atat Curtianu, cat si Testemitanu studiaza in prezent pentru a primi Licenta Pro.

    Despre Popescu. Cum sa-l promovez la nationala daca omul a declarat ca nu-l intereseaza nationala pentru ca inca nu este pregatit pentru asta? Unde e logica ta?

    Vezi ca ti-am raspuns cat se poate de civilizat, desi nu ai meritat asta, la aberatiile pe care le spui tu si alti anonimi, care vad ca ati inceput o campanie impotriva mea. Ei bine, n-o sa va fac aceasta placere si o sa va inchid tribuna.

    Pa

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune