Pavel Ciobanu vine azi la Arena

Președintele Federației moldovenești de fotbal, Pavel Ciobanu este invitatul de azi al emisiunii Arena, de la ora 22.05, la Publika TV. 
Subiecte: campionatul Moldovei și echipa națională.
Nu rata ultima emisiune de fotbal din acest an.

Comentarii

  1. Interesant. Budem posmotreti

    RăspundețiȘtergere
  2. 2 intrebari pentru domnul Ciobanu:
    cine va fi noul selectioner al Moldovei si ce crede despre candidatura lui Valeriu Renita la functia de presedinte de federatie?

    RăspundețiȘtergere
  3. Domnule Ciobanu va rog sa ne faceti un clasament cu cei mai buni 3 antrenori din sezonul trecut . Si a doua intrebare...este vreunul din cei 3 mentionati de dumneavoastra candidat pentru postul de selectioner? Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. domnule Ciobaun,din cite am inteles stadionul care ni l-ati promis doar federatia nu are bani sa-l construiasca, de ce nu cereti ajutorul guvernului, in bucuresti primaria si feredratie au construit stadionul Ntional arena,poate omaneii vor fi stimulati s iubesaca fotbalul daca vom avea si noi o mindrie de stadion i capitala

    RăspundețiȘtergere
  5. Stadionul din Bucuresti a fost construit de primarie, nu de federatie. Intrebarea cu stadionul trebuieste pusa lui Chirtoaca si celor de la guvernul comunistilor care au demolat stadionul republican si au promis altul in loc in 2009.

    Iar Ciobanu din cite stiu a construit un stadion la Vadul lui Voda

    RăspundețiȘtergere
  6. FMF ce face pentru stadionul Republican?
    De ce pina acum nu il avem?
    Cind il vom avea?
    Nu mai putem juca pe Zimbru , incit la meciuri importante 20 de mii de oameni ce doresc sa vina la meci ramin fara bilete...cred ca trebuie de gindit, mai ales ca la meciurile din preliminarii a fost plin stadionul

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnul Ciobanu sinteti bravo! Dar de stadion intr-adevar avem nevoie. Ce se mai aude de la Filat, pentru ca vedem ca vine la toate serbarile organizate de FMF? Ce mai spune guvernul nostru, cind o sa avem stadion, o sa fim in rind cu oamenii?
    Multumesc si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  8. Domnul Cebanu
    va rugam din numele la toti oamenii din Moldova sa nu ajunga hotii la federatie, sa nu lasati sa se apropie alde Renita si alti ca el care au amagit toti amatorii de fotbal, care au jucat meciuri aranjate cu cecenii de la Dacia si gagaujii. Va rugam sa faceti curat in fotbal si sa scapam de cei care ne trag inapoi, de coada satului

    RăspundețiȘtergere
  9. azi sau miine vom afla antrenorul nationalei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Olá Sandro! Passando para te cumprimentar e te desejar um belo domingo e uma ótima semana.

    O Natal está chegando, mais um final de ano que aos poucos vai se aproximando, e cada vez mais forte está a minha esperança do dever cumprido neste 2011. Procurei fazer o possível para agradar, tanto com o que postei de terceiros, quanto com as ínfimas baboseiras que criei.

    Hoje estou iniciando uma pausa para descansar um pouco a cuca e a carcaça, analisar os erros e os acertos, e dar uma arrumadinha no nosso humilde espaço, prometendo, se “DEUS” quiser, retornar em janeiro para dar continuidade às atividades.

    Aproveito a oportunidade para apresentar as minhas desculpas àqueles que, de alguma forma, não agradei com as minhas postagens, e agradecer a todos indistintamente, amigos(as) e seguidores(as), pelo carinho, compreensão e, principalmente, pelo grande apoio que é de vital importância neste mundo virtual, esperando no próximo 2012, continuar sendo merecedor dessas ímpares e valiosas companhias. Muito obrigado de coração.

    A todos, um “Maravilhoso NATAL” e um “Fantástico ANO NOVO”, não com fortuna, mas, com muitas felicidades.

    “QUE 'DEUS' SEJA LOUVADO”

    Arte & Emoções
    Rosemildo Sales Furtado.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sper ca o sa spuna macar azi numele noului selectioner ca m-am zai bit deja sa astept

    RăspundețiȘtergere
  12. Sandule,intreaba-l te rog pe presedinte ce fac cei de la FMF cu banii veniti de la federatiile internationale,FIFA si UEFA.aici merge vorba de milioane de dolari anual,din cite se stie.au facut citeva zeci de mini terenuri in ultimii ani.bine,dar cheltuielele nu sint asa mari,iarba e adusa gratis,locul pentru teren il ofera primaria,dar munca de a pune terenul ajunge la vreo 70.000 mii de lei.atit.campionatul national se petrece in mare parte pe banii cluburilor.intr-un cuvint banii vin dar nu se prea face nimic.de stadionul pe care l-a promis d-l Ciobanu de 5 mii-10 mii de locuri cum zicea el singur,unul micut,acum 7 ani in urma inainte de alegeri,nu mai zic nimik.sa ramina pe constiinta lui.
    ps.referitor la terenurile artificiale.in localitatea de unde sint, primaria a alocat 800 mii lei de al pune.si in total cu tot cu materiale(ciment,scindura,plasa,) si muncitori, s-au incadrat in 70 mii lei.restul 730 mii lei au trecut direct in buzunar.nu vreau sa zic la sigur ca au facut asta la mina cu cei de la FMF,dar asta este.
    Alin

    RăspundețiȘtergere
  13. Întrebare: Există meciuri trucate în campionatul intern, dacă DA - ce măsuri a luat FMF pentru a opri aceste practici ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Cit a costat constructia tribunelor bilaterale de la Vadul lui Voda si a hotelului? Cit costa un cantonament la Centrul de pregatire a selectionatelor?

    RăspundețiȘtergere
  15. Si citi bani cheltue federatia anual pentru deplasarea echipelor nationale de toate genurile?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune