Petru Caduc și Veaceslav Manolachi vin azi la Arena

UPDATE: Astăzi Petru Caduc a refuzat să vină la Arena, după ce acum 2 zile ne-a asigurat că va veni. Astfel, al doilea invitat al emisiunii de astăzi va fi jurnalistul Alexandru Botnari (TV7). 


S-A PIERDUT MINISTRUL TINERETULUI ȘI SPORTULUI! După ce l-am invitat prin telefon, direct față în față, prin sms și în direct la Arena - astăzi mai fac o tentativă să-l invit la emisiune pe ministrul Cebanu prin intermediul blogului.


Doi oameni care au marcat sportul moldovenesc în ultimul deceniu, antrenorul Petru Caduc și rectorul USEFS, Veaceslav Manolachi sunt invitații de azi ai emisiunii Arena, de la ora 22.05, la Publika TV. 
Subiecte: totalurile anului sportiv 2011, activitatea Ministerului Tineretului și Sportului, activitatea Comitetului Național Olimpic.

Tot astăzi vom face totalurile primului concurs dedicat patriarhului presei sportive românești, Ioan Chirilă. Urmărește emisiunea pentru a afla dacă ești unul dintre învingătorii, care vor primi câte o carte scrisă de celebrul cronicar. Apropo, cei care vor pune cele mai faine întrebări pentru invitații din această seară vor primi și ei câte o carte. Întrebările le lăsați aici, pe blog, în ”comentarii”. Nu uitați să semnați. 

Mai jos vedeți cum lucrează ”specialiștii” de la MTS într-un minut și ceva de video în care un tip de la federația sportivă de ”împins mașinile” îi cere finanțare specialistului principal pe sportul de performanță de la MTS, Ilie Chirtoacă. Acesta din urmă spune că semnează tot, numai viceministrul să-i dea ordin. Detalii la Arena Publika, astăzi, de la ora 22.05.

Comentarii

  1. Luni, 26 decembrie 2011, Asociatia Presei Sportive din RM va remite o scrisoare deschisa Ministerului Tineretului si Sportului in care contesta nominalizarea D-lui Nicolae Buceatchi ca comentator al anului. La aceasta nominalizare APSM l-a inaintat pe Alexandr Botnari de la TV-7, dar MTS a luat o alta decizie, uitind sa modifice scenariul. In final, D-l Nicolae Buceatchi a fost anuntat comentatorul anului de la postul ... TV-7. Rusine totala pentru presa sportiva!
    Cum poate comenta ministrul Ion Cebanu o astfel de eroare?

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumea vorbeste ca Bodisteanu a schimbat scenariul si l-a sters de acolo pe Botnari introducindul-l pe Buceatchi. Pentru cine nu stie Bodisteanu este vice-ministru, acel care apare peste tot cu 2 nasturi descheiati la camasa, parca ar fi un gangster de undeva de prin filme, nu un om de stat. Halal de asa minister, ministru si vice-ministru. La gunoi cu ei!

    RăspundețiȘtergere
  3. Premiile s-au dat pe criterii si scopuri politice - SA ATRAGA VOTURI.

    Ministerul tineretului si sportului este cel mai PROST din istorie

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciun fericit la toti!
    Intrebare pentru domnul Manolachi: cine este mai corupt - CNO sau MTS? Stiu ca sinteti un om sincer si o sa raspundeti competent.

    Si inca o intrebare pentru toti: merita asa oameni ca Juravschi si Cebanu sa conduca sportul nostru?
    Raspunsul meu este NUUUUUUU!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Cebanu este un intrus in sportul nostru, DEMISIA!

    Cum si-a premiat federatia de judo cei mai buni sportivi in 2011?

    Radu Rusu

    RăspundețiȘtergere
  6. Salut Sandu! Cred că ai invitat omul potrivit (dnul Manolache) la emisiune, fiindcă este unul din puţinii, dacă nu unicul, care poate să răspundă la întrebările despre sportul din Moldova direct, sincer şi, principalul, din "teren" şi nu din "cabinet".

    Eu, ca adept înrăit al ideii că sportul poate înflori, inclusiv şi financiar, doar după formula "FEDERAŢII + SPONSORI + PROMOVARE MEDIA/FANI(SUPORTERI)" şi anume ca fiecare să obţină maximum din această relaţie, vreau să vă întreb pe tine şi pe invitaţii tăi (mai ales pe dnul Manolache, care are experienţă în domeniul):

    1) Care sînt piedicile spre o conlucrare mai fructuoasă între federaţii şi sponsori şi care ar fi primul pas ca să le înlăturăm? Şi aici prin conlucrare nu mă refer doar ca să găseşti un businessman care să dea bani pentru federaţie/echipă/sportiv, dar ca să se ajungă ca sportivii să devină mai mediatizaţi, "star-uri" dacă doriţi, care să aducă prin performaţele lor banii necesari şi lor, şi federaţiilor, şi sponsorilor.

    2)Dnul Veaceslav ar accepta, în caz că i se va propune la o anumită etapă în cariera dumnealui, vre-un post (consilier, vice-ministru, ministru) în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, unde, se vede, vorba moldoveanului - "huje nekuda"!

    Mulţumesc şi scuză dacă m-am "înşirat pre tare"!
    NU2205

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu vreau sa spun doar BRAVO DOMNULUI MANOLACHI

    RăspundețiȘtergere
  8. Alexandru Botnari lucreaza de multa vreme la TV 7, E TELEVIZIUNEA LUI KIRIL LUCINSCHI, o stie toata lumea, ESTE UN TV PLDM-ST, iata de ce nu a fost acceptat in lista laureatilor MTS, iar actualii conducatori ai sportului moldovenesc apara interesele halterelor drogatilor din acest sport si PL-ului, e foarte simplu e ca simplu decat 2х2.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune