Cum un moldovean îngroapă alți moldoveni

Ironia sorții. După ce a recunoscut că a participat la blaturi în campionatul Moldovei, plecat afară, un antrenor moldovean a devenit dintr-odată foarte corect și refuză ca echipa lui să joace un meci amical cu o formație moldovenească, culmea, pentru că ”în Moldova se fac blaturi”!!!

Este vorba despre antrenorul de portari al echipei Kaisar (Kazahstan), moldoveanul Veaceslav Jigailov (foto). În urmă cu un an Jigailov a recunoscut că a participat la meciuri trucate în campionatul Moldovei. Aflându-se zilele acestea în Antalia cu echipa Kaisar, Jigailov a insistat pe lângă conducerea clubului kazah să se renunțe la amicalul cu Rapid Ghidighici. Motivul ar fi, potrivit lui Jigailov, că rapidiștii ar fi jucat la pariuri. 

Este un exemplu reprezentativ. Un moldovean scăpat de sărăcie nu mai recunoaște locul de unde a plecat. Apropo, Jigailov a activat o perioada și la Rapid Ghidighici. La câțiva ani distanță, acesta în loc să-i ajute pe foștii colegi, i-a băgat în boale. 

Meciul Rapid - Kaisar trebuia să se dispute pe 24 ianuarie curent.

Comentarii

  1. Sandule,puscariea plinge dupa el.Oricum se va intoarce in Moldova si atunci vom vedea unde va lucra,dar la noi se iarta totul,important sa stii pe cine sal pupi la moment potrivit....

    RăspundețiȘtergere
  2. Problema nu constă doar în persoana lui Veaceslav Jigailov, ci în întregul sistem, care e construim în aşa fel ca să încurajeze corupţia (şi ni mă refer aici la salariile mici). O persoană coruptă tot timpul are "krâşă", altfel nu s-ar deda la asemenea tentanţii.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune