Dezinformare totală în presa moldovenească

De câteva zile, aproape toată presa sportivă din Moldova a trâmbițat cu mare mândrie că Rapid Ghidighici va juca un amical în Antalia cu celebra echipa argentiniană Racing Club de Avellaneda. Publika TV a fost cea mai activă, prezentând tot CV-ul clubului care a câștigat tocmai 7 titluri în Argentina! Numai că totul s-a dovedit a fi un mare FALS.
Încă din start am avut mari dubii vizavi de un astfel de amical. Să fim serioși. Așa echipe nu joacă cu grupări fantome, doar dacă nu sunt plătite cu bani mari. Și cum Ghidighici nu are așa bani, cu tot respectul pentru patronul Victor Ostap, greu ajungea la mine cum a fost posibil de organizat un astfel de MEGA-meci. 

În fine, aseară media sportivă din Moldova, inclusiv Publika TV (ca să nu mai zică lumea că nu văd greșelile de la Publika) a dat scorul: Rapid - Racing 0-0! Adevărul este că Publika și alte câteva cadre media au anunțat că Ghidighici ar fi jucat cu echipa secundă a clubului argentinian. Restul au mers până la urmă anunțând scorul unei partide fantome!

În paralel cu meciul Rapid - Racing ?????? din Antalia, adevărata echipă Racing Club juca o partidă amicală, pe teren propriu, în Argentina, cu formația Estudiantes!!!! Amicalul adevărat, cel din Argentina, s-a încheiat la egalitate, 1-1 și a fost important pentru Racing prin prisma revenirii pe banca tehnică a celebrului antrenor Alfio Basile (foto)

De altfel, Racing Club nu are echipa a doua, așa cum a dezinformat saitul oficial al clubului din Ghidighici. Și nicio echipă de tineret sau juniori a celebrului club NU se află în această perioadă în Turcia! Iar Rapid a jucat cu cineva ieri, numai că acel cineva NU a fost Racing Club de Avellaneda. Cine a fost adversara Ghidighiciului nu se știe exact. Cum nu se cunoaște cu ce scop s-a făcut această dezinformare totală. Sper că echipa din Ghidighici va veni cu o explicație oficială, iar presa sportivă din Moldova va verifica informațiile, chiar dacă acestea apar pe saitul oficial al unui club.

Comentarii

  1. Sandu, am cautat si eu ieri peste tot, si nu gasisem nici pe un site strain ca Racing va juca cu Rapid, la Publika a fost citat site-ul oficial al echipei din Ghidighici, chiar si screenshot am dat de pe site-ul lor, caci stiam ca sunt sanse mici sa joace cu Racing, am intrebat pe cei de la Rapid, si nici acestia nu stiau exact cu cine vor juca. Iar pe site la Racing nu era postat de cateva zile nimic.
    David

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu cred ca s-a facut cu intentie - mai degraba din cauza ...... neprofesionalismului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ivan, iar eu nu cred ca s-a facut din cauza neprofesionalismului. Mai mult cred ca s-a facut intentionat, cu un scop bine determinat. Stii tu care ar putea fi...

      Ștergere
    2. Domnu Grecu, spuneti de informare, dar vad ca nici Dvs nu sunteti informati, ba mai si faceti niste acuzatii nefondate. Cu toate ca nu cunosc spaniola, am gasit cu usurinta pe site-ul echipei argentiniene ca au echipa de rezerva, va puteti convinge si Dvs de aceasta aici: http://www.racingclub.com.ar/categoria/8/

      Ștergere
    3. Sint si eu curios daca e "Stii tu care ar putea fi". Ivane lumineaza-ne, probabil ai ceva informatii. Cit priveste neprofesionalismul, o fi, insa mai sunt si unele ce nu se leaga, deaceea, mai dati informatii.

      Ștergere
    4. Echpa de rezerva NU inseamna echipa a doua. Echipa a doua are Zimbru, Sheriff, etc. Echipa a doua joaca in competitii oficiale, iar echipele de rezerva sunt altceva. E ceea ce au rusii, adica dublori, tineret mai mult. E o diferenta mare.

      Informatia data de saitul FC Rapid a fost o FARSA. Asta conteaza cel mai mult acum, nu cate echipe de rezerva are RACING. Eu te asigur ca Racing nu ar fi jucat cu echipa la care esti tu angajat nici macar cu echipa de rezerve

      Ștergere
    5. Ti-am raspuns la coment pe pagina mea. salut!;)

      Ștergere
  3. Nu stiu cum la altii, dar la Publika nu a fost absolut cu nicio intentie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eugene - cind am spus neprofisionalism am avut in vedere ceea ce ai confirmat azi în comunicatul de presa pe care l-am primit pe mail şi anume - ati declarat ca jucati cu o echipa dar ati jucat cu totul cu altcineva.

    RăspundețiȘtergere
  5. Fotbalistul Ghenadie Orbu de la FC Dacia Chişinău, reţinut de CCCEC

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune