Ion Caras și Ion Sandu vin astăzi la Arena

foto: soccer.md
Noul selecționer al naționalei Moldovei își face prima apariție la o emisiune televizată în direct, astăzi, de la ora 22.05, la Arena Publika. Al doilea invitat este jurnalistul Ion Sandu. 
Nu rata primul examen din mandatul secund al lui Ion Caras la naționala Moldovei. Pune-i întrebări selecționerului AICI.
Tot în emisiunea de astăzi veți avea imagini ÎN EXCLUSIVITATE de la prima victorie oficială a Moldovei într-un turneu preliminar: 1-0 cu Georgia, la Tbilisi, în septembrie 1994.

Comentarii

  1. O intrebare pentru domnul Caras:
    in ce limba veti vorbi cu jucatorii la antrenamente? se stie ca in perioada cand antrena Balint, toata lumea vorbea in romana, acum care va fi "limba selectionatei"?

    RăspundețiȘtergere
  2. sandu intreabal pe erfos cine e echipa din argentina cu care a jucat rapid,efros e omul care sta in umbra si aranjeaza meciurile amicale a lui rapid din antalya.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce puteti spune despre cazul Catalin Carp.....Vrea mai intii nat.Romina si pe urma mai vedem noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. O intrebare pentru domnul Caras:ce face Ilie Carp in federatiea noastra....fugaritul de acolo va rugam frumos....cauza fiul lui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai anonimule, pentru ca Catalin Carp este roman tu ce esti gata sa-l lichidezi din Basarabia. Sa stii ca eu il cunosc foarte bine pe Dl. Ilie Carp si pacat ca tu esti un anonim si este de depistat cine esti tu asa mancurt, nu da Doamne sa se afle numele tau adevarat ca ar fi vai de capul tau!!!Fii atent la cuvinte si cui te adresezi tu sa-l alunge pe Ilie Carp de la federatie, esti un prapadit in Basarabia romana!!!

      Ștergere
    2. Mai anonimule, pentru ca Catalin Carp este roman tu ce esti gata sa-l lichidezi din Basarabia. Sa stii ca eu il cunosc foarte bine pe Dl. Ilie Carp si pacat ca tu esti un anonim si este de depistat cine esti tu asa mancurt, nu da Doamne sa se afle numele tau adevarat ca ar fi vai de capul tau!!!Fii atent la cuvinte si cui te adresezi tu sa-l alunge pe Ilie Carp de la federatie, esti un prapadit in Basarabia romana!!!

      Ștergere
    3. Mai anonimule, pentru ca Catalin Carp este roman tu ce esti gata sa-l lichidezi din Basarabia. Sa stii ca eu il cunosc foarte bine pe Dl. Ilie Carp si pacat ca tu esti un anonim si este de depistat cine esti tu asa mancurt, nu da Doamne sa se afle numele tau adevarat ca ar fi vai de capul tau!!!Fii atent la cuvinte si cui te adresezi tu sa-l alunge pe Ilie Carp de la federatie, esti un prapadit in Basarabia romana!!!

      Ștergere
    4. Mai bicule ananizm, tearfa ce esti inca nu s-a nascut omul acela sa-i arate lui Ilie Carp unde-i este locul! Tu il provoci pe I. Caras, dar nu lai intrebat pe dinsul daca poate sa faca asa ceva sau nu? In ca odata iti spun ca Ilie Carp te sugruma pe tine si pe toate neamurile tale si te fugareste acolo unde ti este locul si la toate neamurile tale badaranule ce esti!!!

      Ștergere
    5. Mai bicule ananizm, tearfa ce esti inca nu s-a nascut omul acela sa-i arate lui Ilie Carp unde-i este locul! Tu il provoci pe I. Caras, dar nu lai intrebat pe dinsul daca poate sa faca asa ceva sau nu? In ca odata iti spun ca Ilie Carp te sugruma pe tine si pe toate neamurile tale si te fugareste acolo unde ti este locul si la toate neamurile tale badaranule ce esti!!!

      Ștergere
  5. 1. Ce parere are despre lucru d. Balint, ce in primul rind ar schimba?
    2. In ce caz isi va da demisia d. Caras, ce rezultat-joc l-ar face sa plece?
    3. Va ramine I. Testemiteanu la selectionata?
    4. Ce parere are despre prestatia lui I.Dobrovolski la selectionata?
    5. Este gata la o presiune a suporterilor in caz de rezultate slabe( vezi intrebarea a 3)?
    6. Ce nou va putea aduce la echipa, avind in vedere ca nu a antrenat de atitea ani?
    7. De cit timp are nevoie d. Caras pentru a intra in ritmul jocurilor selectionatei, dupa ce perioada de timp va putea spune ca echipa joaca dupa strategia lui?
    8. Cum va proceda cu jucatorii care vor refuza sa vina la nationala?
    9. Ce salariu va avea in calitate de antrenor al selectionatei?
    10. Este de acord, ca antrenor, ca meciurile de acasa a nationalei sa se dispute la Tiraspol?

    Andrei M12

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intrebarea nr 5. ar trebui sa fie asa
      5. Este gata la o presiune a suporterilor in caz de rezultate slabe( vezi intrebarea a 2)?

      Ștergere
  6. Mai anonimule, pentru ca Catalin Carp este roman tu ce esti gata sa-l lichidezi din Basarabia. Sa stii ca eu il cunosc foarte bine pe Dl. Ilie Carp si pacat ca tu esti un anonim si este de depistat cine esti tu asa mancurt, nu da Doamne sa se afle numele tau adevarat ca ar fi vai de capul tau!!!Fii atent la cuvinte si cui te adresezi tu sa-l alunge pe Ilie Carp de la federatie, esti un prapadit in Basarabia romana!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai anonimule, pentru ca Catalin Carp este roman tu ce esti gata sa-l lichidezi din Basarabia. Sa stii ca eu il cunosc foarte bine pe Dl. Ilie Carp si pacat ca tu esti un anonim si este de depistat cine esti tu asa mancurt, nu da Doamne sa se afle numele tau adevarat ca ar fi vai de capul tau!!!Fii atent la cuvinte si cui te adresezi tu sa-l alunge pe Ilie Carp de la federatie, esti un prapadit in Basarabia romana!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mai anonimule, pentru ca Catalin Carp este roman tu ce esti gata sa-l lichidezi din Basarabia. Sa stii ca eu il cunosc foarte bine pe Dl. Ilie Carp si pacat ca tu esti un anonim si este de depistat cine esti tu asa mancurt, nu da Doamne sa se afle numele tau adevarat ca ar fi vai de capul tau!!!Fii atent la cuvinte si cui te adresezi tu sa-l alunge pe Ilie Carp de la federatie, esti un prapadit in Basarabia romana!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mai anonimule, pentru ca Catalin Carp este roman tu ce esti gata sa-l lichidezi din Basarabia. Sa stii ca eu il cunosc foarte bine pe Dl. Ilie Carp si pacat ca tu esti un anonim si este de depistat cine esti tu asa mancurt, nu da Doamne sa se afle numele tau adevarat ca ar fi vai de capul tau!!!Fii atent la cuvinte si cui te adresezi tu sa-l alunge pe Ilie Carp de la federatie, esti un prapadit in Basarabia romana!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai anonimule, pentru ca Catalin Carp este roman tu ce esti gata sa-l lichidezi din Basarabia. Sa stii ca eu il cunosc foarte bine pe Dl. Ilie Carp si pacat ca tu esti un anonim si este de depistat cine esti tu asa mancurt, nu da Doamne sa se afle numele tau adevarat ca ar fi vai de capul tau!!!Fii atent la cuvinte si cui te adresezi tu sa-l alunge pe Ilie Carp de la federatie, esti un prapadit in Basarabia romana!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai anonimule, pentru ca Catalin Carp este roman tu ce esti gata sa-l lichidezi din Basarabia. Sa stii ca eu il cunosc foarte bine pe Dl. Ilie Carp si pacat ca tu esti un anonim si este de depistat cine esti tu asa mancurt, nu da Doamne sa se afle numele tau adevarat ca ar fi vai de capul tau!!!Fii atent la cuvinte si cui te adresezi tu sa-l alunge pe Ilie Carp de la federatie, esti un prapadit in Basarabia romana!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai anonimule, pentru ca Catalin Carp este roman tu ce esti gata sa-l lichidezi din Basarabia. Sa stii ca eu il cunosc foarte bine pe Dl. Ilie Carp si pacat ca tu esti un anonim si este de depistat cine esti tu asa mancurt, nu da Doamne sa se afle numele tau adevarat ca ar fi vai de capul tau!!!Fii atent la cuvinte si cui te adresezi tu sa-l alunge pe Ilie Carp de la federatie, esti un prapadit in Basarabia romana!!!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune