Ministrul Ion Cebanu și-a bătut joc de cei mai buni sportivi ai anului. I-a premiat de 10 ori mai puțin decât pe artiștii care au cântat la Gală!

foto: sports.md
Chişinău, vineri, 23 decembrie, Palatul Național, Festivitatea de premiere ”Gala Sportului”. 2701270 de lei din bugetul statului zboară pe niște cupe și diplome. 275610 din suma totală au mers pentru ”organizarea și buna desfășurare ale festivităților de premiere”, după cum scrie MTS într-un comunicat oficial de presă. 

Sper că ați realizat cifrele. Încă o dată: circa 2,7 milioane de lei cheltuiți pentru o petrecere de 2 ore, bani scoși dintr-un buget total de 8 milioane de lei alocat sportului pentru anul 2011. Aproape 300 de mii de lei s-au dus pentru artiștii care au cântat la balul lui Cebanu. Asta în condițiile în care un concert similar se organizează, spun specialiștii, cu o sumă de 10 ori mai mică. 

Nu vreau să zic că cei de la Ministerul tineretului și sportului au spălat banii cu acest concert. Dar nici nu vreau să cred că sunt atât de naivi ca să fie păcăliți în așa hal. Pentru că cei mai buni sportivi au luat bani ridicoli la această ”Gală”. Vezi cifrele mai jos.

Sergiu Toma și Zalina Marghiev, clasați pe locurile I și II în topul cel mai performați sportivi ai anului 2011, au fost apreciați cu 5000 de lei.
Alți opt sportivi: Veaceslav Gojan - locul III în top, Cîrîcu Anatol, Sîrghi Oleg,  Ludmila Cristea, Belous Vasile, Ceban Nicolai, Natalia Budu și Alexandr Rîşcan  au încasat premii de 3000 de lei.

După cum se vede din datele oficiale prezentate de MTS, cei mai buni 10 sportivi moldoveni ai anului trecut au încasat toți la un loc de 10 ori mai puțini bani decât cântăreții care au cântat la Gala Ministerului.


Comentarii

  1. Si femeia lui Bodisteanu a cintat acolo...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Sandu! Astazi va fi difuzata o noua emisiune Arena Publika? Mersi mult si un an nou fericit. La revedere.

    RăspundețiȘtergere
  3. ce va mirati o luat milionul cel putin ministru

    RăspundețiȘtergere
  4. Multi ani!
    Emisiunea astazi NU va fi. Peste o saptamana

    RăspundețiȘtergere
  5. Bataie de joc! chiar e vorba potrivita pentru aceasta festivitate... 5000 de lei premiu pentru cei mai buni sportivi ai anului?!!! Bre si inca daca mai mergea vorba de o festivitate cu buget mic...DAR chiar asa?! Trei milioane dati pe cantece si dansuri iar sportivii premiati cu 3000 lei. Aici e "una din doua" ori cuiva ai place umorul negru sau asa sunt de degradati organizatorii acestei gale!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune