Președintele Moldovei va fi mulți ani la rând acela, care va reuși să răscoale țara, să ducă oamenii după el

foto: Timpul
Oricare dintre liderii politici din Moldova, dacă ar fi ieșit în față și ar fi chemat poporul să se răscoale după tragicul incident de la Vadul lui Vodă ar fi fost deja în fruntea acestei țări, pe care ar fi condus-o încă mulți ani înainte. 

Problema este că noi nu avem un conducător adevărat, un lider, un caracter care să stea peste toți și care să dorească cu adevărat binele acestei țări, din inimă, nu din campanie electorală. Iar asta se întâmplă din cauză că toți se gândesc numai la propriul buzunar. N-avem noi, moldovenii, demnitate pentru neamul nostru...

Comentarii

  1. de era asa ma duceam si eu la rascoala...dar vorba nu-i in asta...politicienii nostri se tem de armata rusa care zdrobeste printr-o lovitura basarabia( iata de ce ei se tem...

    RăspundețiȘtergere
  2. Demnitatea ne-o strivim noi singuri, zicand ca "N-avem noi,moldovenii,demnitate pentru neamul nostru". De ce sa nu spunem invers ca AVEM multi oameni cu demnitate pentru neam sau neamul nostru ARE demnitate...dar putini dintre ce-i demni sint la conducere.
    Popurul fara demnitate nu rezista aproape 7 secole sa poarte nume de moldovean (roman) si mai tinand cont ca am fost intodeauna intre doua forte fie imperiul otoman si europa, fie intre imperiul rus si europa...iata ca si acum un petic de pamant poarta numele de Moldova un nume care ia fost dat in 1359.Poti sa spui oare ca acest popor n-are demnitate?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune