Cazul meciurilor trucate a ajuns la Centrul de Combatere a Corupţiei

După ce Federaţia a făcut primul pas în combaterea blaturilor din fotbalul nostru, iată că şi organele abilitate au început să se mişte. Ieri şi astăzi CCCEC i-a chemat la audieri pe foştii jucători ai echipei Sfântul Gheorghe Suruceni, care au recunoscut că au fost impuşi să participe la meciuri trucate. 

Ieri, la Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei au fost prezenţi Ion Rîmbu şi Alexandru Vremea, însoţiţi de agentul lor, Dumitru Sandu. Astăzi a venit rândul lui Eugen Celeadnic şi Veaceslav Posmac. Aceştia au depus mărturii referitor la meciurile de fotbal care se presupun că au fost trucate în sezonul trecut. 

În special s-a vorbit despre 2 partide: SG Suruceni - Dacia şi SG Suruceni - Gagauziya. 

Centrul pentru Combaterea Corupţiei va chema la audieri mai multe persoane, inclusiv de la echipe care nu au fost sancţionate de FMF în cazul jucătorilor de la SG Suruceni. Să sperăm că procurorii nu se vor limita doar la a-i asculta pe martori, dar îi vor depista pe organizatorii pariurilor ilegale din fotbal şi îi vor sancţiona în cel mai drastic mod.

Comentarii

  1. asi dori mult ca CCCEC sa-si faca meseria corect, si sa-i pedepseasca pe toti cei imlicati, si in primul rind pe cel care a adus noua acesta mizerie(papusaru). Sunt aproape convins cei de la CCCEC nu o sa faca nimic in favoarea fotbalului moldovensc, doar in favoarea buzunarilor personale.
    Colaboratorii CCCEC au niste salarii mizere pe linga in ce casa locuiesc si pe ce automobile merg.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa-i cheme si pe cei din sheriff&co. :))))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. meciuri triucate sunt. dar le joaca sheriff&co. dar in cazul lui S.G.S. eu cred ca unii vor sa scape de concurenti cu ajutorul lui Dima Sandu.ear aceasta persoana a folosit niste copii prostuti care nu si-au dat seama ce fac si unde se baga. eu nu inteleg, DE CE NIMENI NU VORBESTE DE MECIURILE TRIUCATE CARE LE JOACA SHERIFF ? sau poate cineva iterzice sa se vorbeasca despre sheriff ? in privinta lui ADLAN SHISHKHANOV. eu cred ca e singurul om care se lupta cu sheriff. ear acum ei incearca sa-l pedepseasca pentru titlul de campiun. eu cred CCCEC se va clarifica cu situatia data.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Taxele de participare în campionatul Moldovei la fotbal și achitarea arbitrajului

7 lucruri înainte de meciul secolului

Victoria istorică a Moldovei asupra Poloniei. Cum am văzut-o din tribune